Resume from May 9, 2024 PRO

Тетяна

Юрист, помічник юриста, юрисконсульт, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист з питань ВПО

from 06.2023 to 03.2024 (9 months)
БФ "Право на захист", Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Проводила роз'яснювальну роботу серед ВПО і постраждалих від збройної агресії осіб, здійснювала прийом запитів щодо правових консультацій та правової допомоги, за допомогою телефону, електронних засобів зв'язку, шляхом відвідування громад, мобільних індивідуальних і групових консультативних сесій; забезпечувала консультування, оцінку та ведення справ осіб, сімей і груп осіб; здійснювала оцінку випадків щодо необхідності надання вторинної правової допомоги. Підготовлювала проекти звернень, запитів, скарг, листів і/або позовів, інших матеріалів,необхідних для представлення інтересів особи в органах влади,судах.Забезпечувала підготовку судової документації; здійснювала виїзні консультування, у місцях тимчасового перебування та проживання внутрішньопереміщених осіб (за потреби); забезпечувала ведення повної, ретельної, точної документації в належному порядку відповідно до правових норм. Проводила презентації та тренінги;

Юрисконсульт

from 11.2022 to 06.2023 (7 months)
БЛАГОДІЙНИЙ Фонд" Я-Маріуполь", Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Консультація ВПО, написання запитів,скарг,листів,реєстрація ВПО на отримання тимчасового житла

Головний спеціаліст-юрисконсульт та уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

from 08.2018 to 09.2020 (2 years 1 month)
Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства, Чернівці (Лісова галузь)

- Ведення всіх судових справ управління в усіх галузях права та представництво інтересів у судах: господарських, цивільних та адміністративних справах.

- Наявні виграшні справи: № 910/15385/18 (у всіх інстанціях); № 824/479/19-а.

- Розробка та укладання договорів.

- Робота з підлеглими лісогосподарських підприємств щодо правової роботи; проведення навчань, надання консультацій;

- Проведення перевірок лісгоспів;

- Розгляд запитів та підготовка відповідей на запити, звернення, скарги громадян, правоохоронних органів, органів державної влади.

- Оформлення наказів та перевірка їх на відповідність чинному законодавству; надання консультації працівникам управління та підприємствам, які координуються управлінням (15 лісогосподарських підприємств області).
- Надання консультацій по заповненню декларацій осіб, уповноважених на виконання функції держави.
- Оформлення електронно-цифрового підпису в податковій інспекції;
-Підготовка звітної інформації по антикорупційній діяльності;
- Розгляд звернень громадян з приводу порушення вимог антикорупційного законодавства;
-Перевірка декларацій; -Перевірка лісогосподарських підприємств області з приводу наявності у працівників конфлікту інтересів.
- Надання консультацій з приводу розробки та виконання антикорупційних програм.

Помічник нотаріуса

from 04.2018 to 06.2018 (2 months)
Нотаріус, Чернівці (Юриспруденція)

Складання та роздрукування проектів нотаріальних актів (заяв, договорів, довіреностей); формування нотаріальної справи; ведення запису на прийом до нотаріуса; ведення діловодства та робота з архівом; складання статистичних звітів.

Секретар судового засідання та секретар суду.

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Першотравневий районний суд м. Чернівці, Чернівці (Юриспруденція)

Фіксація судового процесу, підготовка справи до розгляду, виклик сторін, оформлення справи для здачі в архів/канцелярію суду, видача судових рішень та судових наказів учасникам справи

Education

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Правознавство/міжнародне право, Чернівці
Higher, from 2016 to 2018 (1 year 5 months)

Магістр

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Правознавство, Чернівці
Unfinished higher, from 2014 to 2016 (1 year 9 months)

Бакалавр

Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж

Правознавство, Чернівці
Specialized secondary, from 2012 to 2016 (3 years 9 months)

Молодший спеціаліст(бакалавр)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Email Opera MS Access Mozilla Firefox Д-3

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

РЕЗЮМЕ
КОРНЕЙЧУК ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
[open contact info](look above in the "contact info" section)
тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)

ВІДОМОСТІ ПРО СЕБЕ:
Народилася 26 березня 1994 року в місті Чернівці.
Сімейний стан: незаміжня, дітей немає.


ЗНАННЯ КОМП’ЮТЕР:
Впевнений користувач: MS Office (Exсel, Word, Outlook, PowerPoint, Access), досвід роботи в мережі Інтернет (Opera, Internet Explorer, MozillaFirefox) і електронною поштою; «ЛІГА: ЗАКОН», Д-3, Бітрікс2. Вільно орієнтуюся в законодавчій базі та судовій практиці.


ІНШІ ВІДОМОСТІ:
3 03.07.2018 року по 02.04.2018року- працювала в судовій системі на посадах: секретаря судового засідання та секретаря суду.
До моїх посадових обов’язків входило: здійснення судових викликів і повідомлень; перевірка наявності та з'ясування причин відсутності осіб, яких було викликано до суду; забезпечення контролю за фіксуванням судового засідання технічними засобами; ведення журналу судового засідання; оформлення матеріалів справи; оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду; виготовлення копій судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді; здійснення заходів щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому; оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам; підготовка виконавчих листів у справах, за якими передбачено негайне виконання рішення; оформлення матеріалів судових справ і здійснення передачі справ до канцелярії суду,інше.

З 10.04.2018 року по 10.06.2018 року - проходила стажування у нотаріуса.
До посадових обов’язків входило: складання та роздрукування проектів нотаріальних актів (заяв, договорів, довіреностей); формування нотаріальної справи; ведення запису на прийом до нотаріуса; ведення діловодства та робота з архівом; складання статистичних звітів.

З 27.08.2018 року по 17.09.2020 року - працювала на посаді головного-спеціаліста юрисконсульта та уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції обласного управління лісового та мисливського господарства.



До посадових обов’язків входило: ведення всіх судових справ управління в усіх галузях права та представництво інтересів у судах: господарських, цивільних та адміністративних справах. Наявні виграшні справи: № 910/15385/18 (у всіх інстанціях); № 824/479/19-а;
Розробка та укладання договорів; робота з підлеглими лісогосподарських підприємств щодо правової роботи; проведення навчань, тренінгів,надання консультацій; проведення перевірок лісгоспів; розгляд запитів та підготовка відповідей на запити, звернення, скарги громадян, правоохоронних органів, органів державної влади; оформлення наказів та перевірка їх на відповідність чинному законодавству; надання консультації працівникам управління та підприємствам, які координуються управлінням (15 лісогосподарських підприємств області). Надання консультацій по заповненню декларацій осіб, уповноважених на виконання функції держави або місцевого самоврядування; проведення навчань і тренінгів; оформлення електронно-цифрового підпису в податковій інспекції; підготовка звітної інформації по антикорупційній діяльності; розгляд звернень громадян з приводу порушення вимог антикорупційного законодавства; перевірка декларацій; перевірка лісогосподарських підприємств області з приводу наявності у працівників конфлікту інтересів. Надання консультацій з приводу розробки та виконання антикорупційних програм.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:

Цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, зацікавленість у професійному розвитку, бажання здобувати нові знання та удосконалювати набуті навички.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: