Resume from February 19, 2024 PRO

Діана

Юрист-господарник, керівник юридичного відділу, спеціаліст з тендерних закупівель, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 07.2017 to now (6 years 9 months)
ТОВ "Чернівецький хлібокомбінат", Чернівці (Сільське господарство, агробізнес)

Договірна робота (складання договорів, протоколів розбіжностей, додаткових угод, аналіз проектів договорів на відповідність їх чинному законодавству і інтересам підприємства)
Ведення ділової переписки, підготовка відповідей на інформаційні запити та звернення громадян, запити контролюючих органів
Правовий аналіз справ: аналіз документів, первинна перевірка контрагентів, підготовка юридичних висновків про поточний стан і перспективність справ, розробка правової стратегії, підбір судової практики, збір необхідних документів (запити, заяви, скарги)
Робота в сфері зовнішньоекономічної діяльності: укладення договорів, контроль за їх виконанням, претензійно-позовна робота
Претензійно-позовна робота (підготовка та подача претензій, відповідей на претензії, позовних заяв,відзивів на позовні заяви, мирових угод, заяв в порядку наказного та окремого провадження, клопотань (в т.ч., про роз'яснення рішення суду), заперечень, відгуків, додаткових пояснень, апеляційних, касаційних скарг ), оскарження постанов судів.
Представництво у судах різної інстанції.
Підготовлення документів до виконавчих органів. Приймала участь у судових засіданнях різних юридичних напрямках (цивільне, адміністративне, економічне, кримінальне). Маю судову практику із фізичними особами, підприємствами, державними органами.
Здійснювала підготовку документів із реєстрації підприємства.
Пошук тендерів: реєстрація на майданчиках, формування пошуку тендерів по коду/ключових словах/організаторах/сумах.

Підготовка документації: вивчення документації торгів, за необхідності формування питання по документації/вимоги/скарги (публікація на майданчику), формування повного пакету документів учасника, своєчасне завантаження необхідних документів (моніторинг та за необхідності поповнення коштів на майданчику для участі у закупівлі).

Моніторинг протікання тендеру: участь у аукціоні, у разі визначення нас переможцями підготовка відповідного пакету документів (якщо згідно з документацією такий необхідний), у разі відхилення нашої пропозиції вивчення причин відхилення, визначення правомірності дій замовника - у разі необхідності формування скарги.

Моніторинг змін у законодавстві стосовно публічних закупівель (статті, вебінари, конференції, семінари з авторитетними спікерами).

Існує практика підняття ціни на 10% по договору про державні закупівлі згідно законодавства України.

Комунікація з відділами, які пов'язані з роботою фахівця з публічних закупівель: комерційний директор, бухгалтер, регіональні менеджери.
У особистому досвіді більше 6 (шести) років роботи з тендерними закупівлями та ЗУ "Про публічні закупівлі".
Знання військового права, що наразі актуально. Бронювання працівників і ведення військового обліку.
Експорт та імпорт ведення документації.
Досвід роботи під час обшуків підприємства.
Розгядаю гідну компанію (прохання компанії одноденки, не турбувати), яка готова працювати із спеціалістами.

Education

МІЖРЕГІАНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ЧЕРНІВЕЦЬКА ФІЛІЯ

Право, Чернівці
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

диплом магістра з права

Additional education and certificates

ЧНУ ім. Ю. Федьковича

2017-2019

БДФУ

2013-2017

Knowledge and skills

Відповідальність Знання законодавства України Знання цивільного законодавства Знання господарського законодавства Знання військового права • Навички роботи з комп’ютером Добре володіння пакетом MSOffice

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: