Resume from April 17, 2024 PRO

Марія

Лаборант, біолог, імунолог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Лаборант референтної лабораторії; лаборант відділу імунології та біохімії

from 02.2021 to now (3 years 3 months)
National Scientific Center "M.D. Strazhesko Institute of Cardiology", Київ (На даний момент питання кардіологіі в умовах пандемії COVID-19)

Проведення досліджень вмісту у плазмі крові гормонів щитовидної залози Т3, Т4, ТТГ. Дослідження алергічної відповіді пацієнтів, дослідження наявність антитіл IgE методом ІФА (сендвіч): продукти харчування, алергени домашнього пилу, плісняві гриби, пилок рослин, шерсть хатніх тварин; обробка та інтерпретація результатів. Постановка конкурентного ІФА на визначення вмісту вітаміну D к сироватці крові. Визначення специфічних антитіл IgE до різних алергенів та обробка результатів. Визначення індексу позитивності антитіл IgG та IgM до. COVID-19 та визначення вмісту нейтралізуючи з білків до домену S-білка у %-му співвідношенні. Робота з імуноферментним аналізатором. На базі лабораторії написала та відмінно захистила курсову роботу. Отримала призове місце на науковій конференції «Шевченківська весна».

Оператор

from 07.2019 to 01.2021 (1 year 6 months)
Alfa, Київ (Німецька лінія)

Обробка замовлень, спілкування з клієнтами

Education

КНУ ім. Тараса Шевченка

ННЦ Інститут біології та медицини, Київ
Unfinished higher, from 2018 to 2023 (4 years 6 months)

В інституті ми маємо профільну підготовку, більша час ти на занять - лабораторні та практичні. На даний момент я пройшла такі спец курси: ботаніка нижчих і вищих, зоологія безхребетних і хребетних, органічна, неорганічна та аналітична хімія, цитологія, гістологія, біохімія, фізіологія, мікробіологія, інформаційні технології в біології, статистичні методи в біології, фізика, вірусологія, молекулярна біологія, фізіологія рослин, імунологію обрала як спеціалізацію. Проходила практику в Канівському природному заповіднику, на лабораторних заняттях працювали з різноманітним обладнанням: від препарувальної голки та самплера до центрифуги чи фотометра.

Additional education and certificates

Fundamentals of Immunology Rice university

2020, 3 тижні

Understanding plants

2020, 7 тижнів

Science of exercise

2020, 4 тижні

Научное мышление

2020, 4 тижні

Knowledge and skills

iOS MacOS Активність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • German — advanced

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: