Resume from March 17, 2024

Єлизавета

Актёр, аниматор, продавец-консультант, администратор на ресепшн, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор рецепції

from 07.2023 to 10.2023 (3 months)
Puls Gym, Харків (Краса, фітнес, спорт)

Обслуговування клієнтів, спілкування з людьми, продаж, консультування, оформлення абонентів, приготування напоїв, робота з комп'ютером

Кастинг менеджер

from 06.2021 to 01.2022 (7 months)
Babyfotostars, Харьков (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Education

Харьковская государственная академия культуры

Факультет сценічного мистецтва, спеціальність актор драматичного театру та кіно, Харьков
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Спеціальність актор драматичного театру та кіно
Вивчення акторської майстерності, сценічної мови, перетворення на різні ролі, виступати на сцені і зніматися в різних роликах/відео/кіно.
Також я вивчала танці, сценічні рухи, вокал.
Ця професія навчила мене показувати себе, бути товариською, правильно і красиво говорити, перевтілюватись, танцювати, не соромитися себе, не боятися людей та виступів, працювати на повну силу.

Additional education and certificates

ЕМАН Журналистика

2018, 2 года

Knowledge and skills

Творчий підхід Ініціативність Написання сценаріїв Пользователь ПК Комунікабельність Робота в команді Робота з клієнтами Відповідальність Пунктуальність Організованість Доброзичливість Ведення соціальних мереж Здатність до навчання Проведення касових операцій Уважність Цілеспрямованість

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Мене звати Єлизавета і я майбутній актор. Навчання на цю професію навчило мене бути різною. Я комунікабельна, легка в спілкуванні, творча, ініціативна, доброзичлива, відкрита. Працювала кастинг менеджером, що надало змогу навчитися спілкуватися з клієнтами і виходити зі складних ситуацій. Також ,відкривши свій інстаграм магазин, навчилася консультувати людей, орієнтуватися в товарі, редагувати фото/відео, писати пости, навчаюся продавати. Вільно спілкуюся українською мовою.
Також я дуже творча. Я пишу вірші і розповіді, можу написати сценарій або навіть організувати свято. Навички режисера в мене також є, адже був досвід ставити вистави з дітьми. Я швидко вчуся і запам'ятовую інформаю. І саме головне, в мене є бажання розвиватися в будь якій професії і пробувати на різних посадах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: