Resume from January 18, 2022 PRO

Ігор

Стоматолог-хірург, ортопед

Employment:
Part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Drohobych, Kyiv, Lviv, Remote, Sambir, Truskavets

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Стоматолог-хірург

from 01.2014 to now (10 years 4 months)
DentalKnysh, Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Стоматолог-хірург. Займаюся також ортопедією. Зробив велику кількість операцій по атиповому та типовому видаленню зубів мудрості, встановив понад 200 імплантів фірми Megagen, Alphadent, R1, Swissimplant, робив операції синус-ліфтінг, а також зубозберігаючі операції. Маю багато також ортопедичних робіт на імплантах, тотальні роботи на зубах(встановлення 16-28 керамічних реставрацій), багато невеликих робіт( встановлення 1-6 керамічних реставрацій, цирконієвих та металокерамічних коронок), також займався терапією( зробив велику кількість композитних реставрацій). Зараз займаюся тільки хірургією і ортопедією. Переймав досвід у свого батька з 34 річним досвідом роботи( 14 років займається імплантацією), також відвідував семінари та вебінари з імплантації зубів, ортопедії, крім того був і на інших темах та практиках. Практикувався в інших клініках. Моя робоча сторінка в інстаграмі - dentalknysh( роботи мої і ортодонта, з яким я співпрацюю). Працюю зараз у свого батька в клініці. Пропоную співпрацю з хірургічної та ортопедичної стоматології з різними клініками у Львові та львівській області( можу приїжджати до Вас в клініку зі своїм обладнанням та асистентом).

Education

ЛНМУ ім. Д. Галицького

Стоматологія, Львов
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)

В 2014 закінчив лікувальну справу( маю диплом) і відразу поступив на стоматфакультет на 3 курс. Почав відразу практикувати. В 2017 закінчив університет, 2019- інтернатуру, 2020 - закінчив спеціалізацію( стоматолог-хірург).

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • German — average

References

Книш Ігор Віталійович

Книш Ігор Віталійович

Головний лікар, dentalknysh

Contact details are hidden

Additional information

Люблю спорт( Майстер спорту з дзюдо та самбо), люблю кататися на лижах, подорожувати, читати, вдосконалюватися, активно відпочивати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: