Resume from April 9, 2024 PRO

Наталія

2D artist, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 09.2017 to now (6 years 9 months)
МДЦ "Артек", Киев (Міжнародний дитячий центр)

Education

ГНПУ им. Довженка

Філологій та історії, Глухов
Higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Вітаю.
Мене звати Наташа і я ідеальний кандидат для вашої вакансії.
Ви хотіли б співробітника з великим досвідом роботи? Чудово! Перші мої слова були "мамо, купи мені графічний планшет". Я вдосконалююсь кожен день, так що замовивши в мене малюнок картоплі - наступного дня ви можете вже отримати пюрешку з котлетою. Можете подивитись приклади моїх робіт тут: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ви не бажаєте віддавати всі свої гроші на зарплату художника? Неймовірно! Мені багато й не треба, аби замовлення були цікавими. За нецікаві замовлення, на жаль, доведеться трохи збільшити мою заробітну плату;)
Вам потрібен пунктуальний співробітник? Бездоганно! Як тільки від вас надходить замовлення - я відразу ж ставлю на паузу новий сезон Атаки Титанів і біжу малювати, адже коли я все виконаю - у мене буде купа часу, щоб додивитись Атаку Титанів.
Ви націлені на довгострокову співпрацю? Неперевершено! Мені всього 27, я можу ще як мінімум 70 років з вами попрацювати, а далі, даруйте, хотілося б відпочити.
Ви можете запропонувати лише фул тайм, або парт тайм? Супер! Я з радістю буду пахати, як проклята або робити свою роботу і відпочивати на Мальдівах в перервах між вашими замовленнями.
Так, добре, закінчуватиму заповнення цього чудового резюме і займуся більш корисними справами - чекатиму ваше повідомлення про те, що я прийнята на роботу. Всього найкращого!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: