• PRO

Роман

Графічний дизайнер, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City of residence:
Kremenchuk
Ready to work:
Kremenchuk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Графічний дизайнер

from 04.2019 to now (5 years 5 months)
Творче об'єднання Mystery Train, Київ (Проведення заходів, концертів, корпоративів)

Розробляв логотип, фірмовий шрифт, фірмові елементи, банери для соцмереж та концертів, афіші, візитки, оформляв оболожку синглу.

Education

Харківський Национальний Універсітет Будівництва та Архітектури

Будівельний факультет, спеціальність "промислове та цивільне будівництво", Харків
Higher, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

Під час навчання проходив практику за спеціальністю. Було багато матиматичних, але й креативних предметів, які допомогли зрозуміти як саморозвиватись, шукати інформацію та доводити діло до кінця.

Knowledge and skills

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • MS Office
  • AutoCAD

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Мені подобається створювати щось нове та навчатись, шукати шлях до реалізації задуманого та творити. Я відчуваю, що процес створення є важливою частиною життя. Тож після декількох років праці за своєю спеціальністю, я вирішив здобути нову більш творчу професію. Так я знайшов для себе графічний дизайн.
Окрім здобутої вищої освіти, ще коли я навчався в університеті, я почав займатися музикою. За 12 років я навчився впевнено грати на ударній установці, бас гітарі, електро та акустичній гітарі, перкусії різних народів світу, диджеріду, флейтах, володію горловим співом та просто розвиваю голос. Також полюбляю займатися йогою та веду здоровий образ життя.
Увесь цей шлях навчив мене організовувати себе, бути уважним та пунктуальним, вчитись на своїх помилках та з любов'ю ставитися до діла яким займаюсь.
З моїми роботами можна ознайомитись у портфоліо на соціальній міжнародній медіа-платформі Behance - https://www.behance.net/Doodoogee

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: