Resume from March 9, 2023 PRO

Олег

Економіст, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний державний аудитор

from 10.2000 to now (23 years 8 months)
Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області, Житомир (Головними завданнями органу державного фінансового контролю є: здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших ак)

основними обовязками є здійснння державного фінансового контролю відповідно до повноважень Управління. Приймає та розглядає підготовлені за результатами заходів державного фінансового контролю матеріали, вживає заходів для забезпечення повної їх реалізації. Здійснює підготовку до проведення державного фінансового аудиту та ревізій, в тому числі здійснює аналіз нормативно-правових актів, які регулюють діяльність об’єктів контролю, вивчає їх фінансовий стан, самостійно розробляє або бере участь у розробці програми проведення державного фінансового аудиту, ревізій, а також вчиняє інші передбачені законодавством заходи.

Education

Державна агроеклогічна академія України

Аграрний менеджмент, менеджер - экономист, Житомир
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 9 months)

Менеджер-економіст – це висококваліфікований спеціаліст, який відіграє роль
координуючого органу, що формує і приводить у рух ресурси організації для досягнення цілей . Це представник особливої професії, що об’єднує в собі управлінця,
економіста, інженера, юриста. Крім того, закінчив в 2020 році закінчив Житомирську політехніку
Факультет публічного управління та права, Публічне управління та адміністрування,

Additional education and certificates

Щороку проходимо курси підвищення кваліфікації

2006-2020

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Мені 43 роки, закінчивиши вищий навчальний заклад розпочинав свою професійну діяльність в сільськогосподасьскому підприємстві, з 2000 року працюю в органі державного фінасового контролю, працював на посадах контролера ревізора, провідного контролера ревізора, головного контролера ревізора, заступника начальника відділу, начальника відділу, в звязку з скореченням штату на даний час працюю на посаді головного державного аудитора.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: