Resume from November 15, 2022

Людмила

Інженер-проектувальник, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ:
•Дата народження: 22.05.1995
•Місце проживання: Київ, Україна
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
•Моб. тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
•E-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section)
ОСВІТА:
2011-2015 - ККБАД (Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну), будівельне відділення, спеціальність: «Монтаж і обслуговування внутрішніх санітарно-технічних систем і вентиляцій», диплом молодшого спеціаліста.
2015-2017 - КНУБА (Київський національний університет будівництва та архітектури), ФІСЕ (Факультет інженерних систем та екології), спеціальність 192: «Будівництво та цивільна інженерія», диплом бакалавра з будівництва та цивільної інженерії за спеціалізацією «Теплогазопостачання та вентиляція».
2017-2019 - КНУБА (Київський національний університет будівництва та архітектури), ФІСЕ (Факультет інженерних систем та екології), спеціальність 192: «Будівництво та цивільна інженерія», диплом ступінь вищої освіти магістр, професійна кваліфікація інженер-будівельник, освітня програма «Теплогазопостачання та вентиляція».
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2018-2020 - ТОВ «АВІТОН БУДПРОЕКТ», посада: інженер-проектувальник зовнішніх теплових мереж.
ДОДАТКОВІ ТРУДОВІ НАВИЧКИ:
•Спеціалізовані програми: AutoCad
•Проекти: була залучена до розробки об’єктів «проспект Перемоги 5б», «Василя Липківського,38», «Московська,7», «Бажана,151Б» , житловий комплекс «Manhattan City».
ЦІЛЬ:
Бажання надалі працювати інженером-проектувальником теплових мереж (внутрішніми, зовнішніми), відкрита до вивчення нових технологій по проектуванню та інших напрямків, пов’язаних
з системою опалення.



Similar candidates

All similar candidates