Resume from April 2, 2024

Александр

Бар-менеджер, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Language proficiencies

English — average

Additional information

Ціль:

Стати частиною амбітного проекту в якому зможу використати свій багаж знань, досвід і потенціал.

Особисті якості:
Хороші комунікативні навички (уміння знаходити підхід до будь-якого співрозмовника, швидко визначати та вміти приєднуватися до вербальних особливостей); грамотна мова та дикція.

Здатність до саморозвитку, націленість на результат (особистий, компанії в цілому), позитивний настрій, самовладання, стійкість та гнучкість у складних ситуаціях, стресостійкість.

Про себе:
Переїхав із Харкова.
Веду активний спосіб життя, люблю мандрувати.
Захоплююсь баскетболом, бігом, плаванням, сноубордінгом.
Є права категорії Б та особисте авто. Неодружений, дітей немає.

Освіта:
Вища
з 09.2006 по 06.2011
ХНАДУ, Механічний, Харків.

Професійні навички:
• Управління баром та організація його безперебійної та ефективної роботи;
• Управління персоналом;
• Навчання персоналу;
• Знання стандартів обслуговування;
• Досвід розробки нових коктейлів;
• Створення концепції бару та барної карти;
• Запуск проектів із нуля;
• Організація виїзних заходів;
• Відмінне знання програми „SYRVE”, інших систем автоматизацій;
• Участь у виставках та презентаціях;

Досвід роботи:
Бар Менеджер, мережа "Бар-Дим", Квітень 2016 - по теперішній час;
Трейд-Амбасадор «Бакарді-Мартіні», 2015 – по теперішній час;
Бар Менеджер, Готель «Kharkiv Palace Premier Hotel» Харків, Квітень 2015 – Серпень 2015;
Бармен, Готель "Kharkiv Palace Premier Hotel" Харків, 2014;
Бармен, бар «Айкон», Київ, 2013;
Бармен, клуб "Райський", Харків, 2012;

Основні обов'язки:
• Організація безперервної роботи бару.
• Проведення співбесід та підбір кваліфікованого персоналу для роботи у проектах.
• Створення барної та винної карти концепції.
• Ведення переговорних процесів із постачальниками та представниками брендів.
• Підбір та оптимізація асортименту алкогольної та без алкогольної продукції.
• Моніторинг ринку та пошук нових ексклюзивних товарів та послуг.
• Складання технологічних та калькуляційних карт.
• Організація та проведення сезонних та інших акцій на торгових точках підприємства.
• Підготовка та проведення гастрономічних вечерь.
• Здійснення контролю за дотриманням працівниками барів ділових стандартів, стилю та охайності.
• Спільно з сервісними службами, контроль та обслуговування устаткування, що експлуатується, контроль правильної роботи обладнання.
• Контроль залишків продукції на складі, своєчасне та оптимальне поповнення залишків.
• Допомога відділу бухгалтерії у вирішенні питань і проблем, що виникли.
• Контроль інвентаризації.
• Вирішення проблем та проведення службових розслідувань відповідно до питань, що виникли.
• Допомога в організації та проведення заходів на торгових точках.
• Внесення економічно обґрунтованих рекомендацій щодо утворення цін з урахуванням сезонних та інших впливів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: