Александр
Бар-менеджер, 40 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 36 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6708178
Language proficiencies
English — average
Additional information
Ціль:
Стати частиною амбітного проекту в якому зможу використати свій багаж знань, досвід і потенціал.
Особисті якості:
Хороші комунікативні навички (уміння знаходити підхід до будь-якого співрозмовника, швидко визначати та вміти приєднуватися до вербальних особливостей); грамотна мова та дикція.
Здатність до саморозвитку, націленість на результат (особистий, компанії в цілому), позитивний настрій, самовладання, стійкість та гнучкість у складних ситуаціях, стресостійкість.
Про себе:
Переїхав із Харкова.
Веду активний спосіб життя, люблю мандрувати.
Захоплююсь баскетболом, бігом, плаванням, сноубордінгом.
Є права категорії Б та особисте авто. Неодружений, дітей немає.
Освіта:
Вища
з 09.2006 по 06.2011
ХНАДУ, Механічний, Харків.
Професійні навички:
• Управління баром та організація його безперебійної та ефективної роботи;
• Управління персоналом;
• Навчання персоналу;
• Знання стандартів обслуговування;
• Досвід розробки нових коктейлів;
• Створення концепції бару та барної карти;
• Запуск проектів із нуля;
• Організація виїзних заходів;
• Відмінне знання програми „SYRVE”, інших систем автоматизацій;
• Участь у виставках та презентаціях;
Досвід роботи:
Бар Менеджер, мережа "Бар-Дим", Квітень 2016 - по теперішній час;
Трейд-Амбасадор «Бакарді-Мартіні», 2015 – по теперішній час;
Бар Менеджер, Готель «Kharkiv Palace Premier Hotel» Харків, Квітень 2015 – Серпень 2015;
Бармен, Готель "Kharkiv Palace Premier Hotel" Харків, 2014;
Бармен, бар «Айкон», Київ, 2013;
Бармен, клуб "Райський", Харків, 2012;
Основні обов'язки:
• Організація безперервної роботи бару.
• Проведення співбесід та підбір кваліфікованого персоналу для роботи у проектах.
• Створення барної та винної карти концепції.
• Ведення переговорних процесів із постачальниками та представниками брендів.
• Підбір та оптимізація асортименту алкогольної та без алкогольної продукції.
• Моніторинг ринку та пошук нових ексклюзивних товарів та послуг.
• Складання технологічних та калькуляційних карт.
• Організація та проведення сезонних та інших акцій на торгових точках підприємства.
• Підготовка та проведення гастрономічних вечерь.
• Здійснення контролю за дотриманням працівниками барів ділових стандартів, стилю та охайності.
• Спільно з сервісними службами, контроль та обслуговування устаткування, що експлуатується, контроль правильної роботи обладнання.
• Контроль залишків продукції на складі, своєчасне та оптимальне поповнення залишків.
• Допомога відділу бухгалтерії у вирішенні питань і проблем, що виникли.
• Контроль інвентаризації.
• Вирішення проблем та проведення службових розслідувань відповідно до питань, що виникли.
• Допомога в організації та проведення заходів на торгових точках.
• Внесення економічно обґрунтованих рекомендацій щодо утворення цін з урахуванням сезонних та інших впливів.