Resume from April 17, 2024 PRO

Сергій

Начальник котельні, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Smila

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Гововний енергетик

from 01.2022 to now (2 years 3 months)
ТОВ Українська елеваторна компанія, Сміла (Сільське господарство, агробізнес)

1.Оперативне управління енергетичною та теплотехнічною службами.

2.Організація та контроль технічно правильної експлуатації, своєчасний ремонт енергетичного, технологічного та теплотехнічного устаткування, енергосистем підприємства.

3.Контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів, додержання режимів енергозбереження, розробка планів розвитку енергетичного і теплотехнічного господарства.

4.Ведення обліку і аналізу витрат енергоносіїв, аварій та їх причин.

5.Укладання договорів зі сторонніми організаціями та безперервне забезпечення підприємства енергоносіями (електроенергія, природним газом, водою, парою, та іншими видами енергії, контролює їх виконання.
Розробка та виконання технічних рішень з розвитку енергетики та інфраструктури підприємства.

Головний інженер

from 08.2019 to 12.2021 (2 years 4 months)
ТОВ СмілаВуд, Сміла (Лісова промисловість, лісообробка)

Забезпечення та контроль за технічним станом будівель, споруд а також обладнання підприємства. Введення нових раціональних рішень щодо технічного розвитку підприємства. Організація роботи та управління технічними службами підприємства. Розробка проектів та контроль за їх виконанням під час проведення реконструкцій та ремонту обладнання та будівель і споруд. Контроль за виконанням норм ОП та ПБ. Розробка та впровадження системи бережливого виробництва. Безпосередній контроль за виконанням заходів з ЦЗ. Співробітництво з контролюючими державними службами. Координація робіт з експлуатації енергетичних систем та інженерних мереж підприємства (водопостачання, теплопостачання, електропостачання). Контроль по виконанню нормативів екологічного законодавства.

Головний інженер

from 09.2017 to 08.2019 (1 year 11 months)
ТОВ ЛІВС, Сміла (Легка промисловість)

Здійснення керівництва виробничо-господарською діяльністю котельні. Забезпечення безперервним теплопостачанням споживачів згідно із затвердженими графіками, безпечну роботу устаткування в котельні, додержання вимог правил технічної експлуатації та пожежної безпеки. Організація розроблення та впровадження організаційно-технічних заходів з підвищення надійності роботи котельного устаткування, зниження втрат теплової енергії, раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, скорочення простоїв устаткування в період ремонту, підготовки його до роботи з урахуванням сезонних умов.

Education

НАУ ХАИ

Компьютерная инженерия, Харьков
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

ПАО НПП СЭМЗ (сварка по технологиям MMA, MIG/MAG)

2012

Knowledge and skills

AutoCAD MS Excel Mathcad КОМПАС КОМПАС-3D Проектування та розробка інженерних ситем (теплопостач, вентил., Проектування металевих конструкцій, залізобетонних конструкцій MS Word

Additional information

Досвід роботи проектантом інженерних мереж та споруд. Також проектування котелень, трубних об'язок, насосних станцій та низьковольтних електричних мереж. Професійна робота в графічному середовищі Компас-3D. Начальний рівень роботи в графічному середовищі AutoCad. Досвід проведення розрахунків в програмному середовищі MathCad.

More resumes of this candidate