- PRO
Анастасія
Керівник ресторану, 50 000 UAH
- Considering positions:
- Керівник ресторану, Операційний директор, Директор із закупівель, Менеджер ресторану, Менеджер готелю
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 32 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6710844/
Work experience
Керівник готельно - ресторанного комплексу
from 12.2022 to now
(2 years 8 months)
VTG, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація безперебійної роботи готелю;
Організація, контроль та координація роботи персоналу, запровадження стандартів та процедур роботи;
Участь у підборі та навчанні персоналу, управління процесами поселення, виїзду гостей, контроль оплати готельних послуг;
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та партнерами, формування бюджету, ведення статистичного обліку клієнтів готелю;
Відстеження динаміки попиту, моніторинг ринку готельних послуг;
Планування завантаження готелю, контроль за дотриманням якості обслуговування.
Менеджер ресторану
from 01.2021 to 02.2022
(1 year 1 month)
Grill do Brasil, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Координація роботи працівників залу ресторану для забезпечення його ефективного функціонування;
- Планування, організація, контроль та мотивація персоналу;
- Контроль подачі та якості страв, напоїв;
- Вміння працювати в команді та знаходити рішення в різних ситуаціях, що виникають в роботі;
- Компетентність в організації робочих процесів та веденні документації, фінансової звітності, контроль витрат;
- Формування заявок, планування та організація банкетів.
Керівник ресторану
from 04.2018 to 05.2020
(2 years 1 month)
Sorbonne Restaurant, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
фінансове планування діяльності, ведення звітності;
контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
нарахування заробітної плати персоналу;
контроль проведення інвентаризації;
закупівля необхідного інвентарю та посуду;
внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Директор департаменту маркетингу
from 07.2017 to 01.2018
(6 months)
Міністерство Юстиции Украіни, Київ (Державні організації)
Керівник комплексу
from 05.2015 to 06.2017
(2 years 1 month)
Arena Entertainment, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
- фінансове планування діяльності, ведення звітності;
- контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
- управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
- контроль проведення інвентаризації;
- закупівля необхідного інвентарю та посуду;
- внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Івент-менеджер
from 06.2013 to 01.2015
(1 year 7 months)
Arena Entertainment, Київ (Маркетинг, реклама, PR)
- Спілкуватися з представниками іноземних торгових офісів компанії та організаторами іноземних заходів.
- Оновлювати базу українських та зарубіжних підрядників, взаємодіяти з ними для реалізації проектів.
1 Розробляти ідеї для брендингу та корпоративної сувенірної продукції, втілювати ідеї у життя
- Розробляти та реалізовувати проекти благодійних ініціатив компанії
- Керувати документообігом.- проводити закупівельні процедури з метою маркетингових комунікацій.
Education
Київський Національний Економічний Університет імені Вадима Гетьмана
Міжнародна економіка та менеджмент, Київ
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)
Additional education and certificates
Школа ресторанного бізнесу
1 рік
Language proficiencies
- English — above average
- Italian — advanced
Similar candidates
-
Керуючий рестораном, шеф-кухар
80000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Директор ресторану
Kyiv -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Директор ресторану
Kyiv