Resume from April 24, 2024 PRO

Hatsula

Media Buyer, акаунт-менеджер (PPC)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Таргетолог

from 01.2021 to 04.2021 (3 months)
Just sell, Тернопіль (Онлайн продаж)

Education

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Пожежна безпека, Львів
Higher, from 2011 to 2015 (4 years)

Additional information

Додатково займався арбітражем трафіку в декількох командах, від сірої до блек оферу. Запуски як через гугл контекст, фб, тікток. Найкращий кейс мав успіх з ROI 300%. Працював по різних гео.

Займався дропшип торгівлею в топ 5 країн. Сайт був створений на платформі Shopify. З англійською все добре. Цікавлюсь маркетингом. Плюс вивчаю товарку по Україні. Пройдені курси по товарному бізнесу "Школа онлайн бізнесу" від Д. Постольник. "Товарний боєць" від В. Борода (це фейсбук, Гугл, інстаграм, ТікТок реклама).

Супроводжували в перших моїх запусках на Shopify Д. Призермский. Досвід - вийшли в нуль в перший місяць. Наступний був прибутковий. Бюджет був 50$ на день. В решті магазин продав, переїхав в Україну, влаштувався на роботу PPC, супроводжую сайти такі як осто, octava-market (на данний момент надалі працюю з ними). Магазини товарів для дому.

В процесі Взяв супроводження реклами Гугл від Turboweb на місяць часу. Отримав корисні знання та рекомендації по супроводженню Гугл РК. Результати вражаючі. Проживаю в Тернополі. Фейсбук рекламу роблю, вмію. Google реклама від стандарт до розумних знаюсь.

Працював 6 міс. на фірму, займався налаштуванням і оптимізацією РК. Від тестування до СВО і в решті масштабування РК розуміюсь. Розуміюсь в фотошоп, та відео редакт. Роблю креативи.

Налаштував Google Shopping, динамічний ремаркет та товарну рекламу в Facebook для більш ніж 10 інтернет магазинів на Пром, opencart, Wordpress.

По арбітражі ще відливав на сірі ніші, PWA ASO, пріли(гембла). Працював як в соло так і в команді. Це найкращий досвід був залив на пріли

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: