Resume from May 30, 2023

Микола

Музикант, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Khmelnytskyi
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Хмельницький національний університет

Факультет міжнародних відносин, Хмельницький
Higher, from 2015 to 2020 (5 years 3 months)

Цікава спеціальність, але як на мене потрібен "потужний" стартовий капітал і розвинений власний БРЕНД.
Це моя думка, знаю що можна і на тур фірму менеджером чи оператором, але все ж таки лібше тур фірму свою.

Additional information

Я закінчив університет, але особливого бажання працювати по спеціальності не маю. ЧОМУ ВКАЗАВ ? Тому що потрібно заповнити пробел...про це далі.
Я взагалі творча людина, навчаючись в університеті, ще на другому курсі, зрозумів, що це не зовсім те, чим би я хотів займатись. Та кого я обманюю, це взагалі НЕ ТЕ.
Займаюсь музикою, живу музикою в навушниках, в голові, в снах, в візуалізаціях. Це почалось давно...Пишу. Граю на гітарі. Розвиваюсь взагальному. Випустив вже 3 сингла. Займаюсь самовдосконаленням: медитація, спостерігання за собою, розвиваю стан який був в віці так 6-7 років, але з обставинами почав пропадати називається він - в моменті, цікавлюсь народною медициною, інтервальним голоданям, нещодавно навіть спробував робити мило (переплавляти в форми і придавати товарний вигляд) - висока конкуренція).
У 2017 році я завів акаунт в INSTAGRAM.
Почав знімати вайни, різного веселого плану типу # жиза і тому подібне. Цей період був 9 місяців. В літку 2018 я серйозно взявся писати тексти пісень в стилі реп.( Я і раніше писав пару віршів, ще в школі. Тоді потрібно було для конкурсів))
Також пробував писати на замовлення, декілька разів навіть продав. Ще писав і умію написати непоганий сценарій до відео, чи до короткометражного кіно.
Повернусь назад..
Пробел - це та частина мого життя яка є важливою для моєх батьків - ВИВЧИТИ МЕНЕ ВІД А ДО Я - ОБОВЯЗКОВО!
Я б вже давно залишив університет але не зміг. Це важливо для моїх рідних. Но я то знаю, ХТО Я! НАВІЩО ЦЕ ПИШУ! ЦЕ ВАЖЛИВО ДЛЯ МЕНЕ!
ТВОРЧІСТЬ це МОЄ!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: