Resume from March 29, 2024

Андрей

Category manager, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
23 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Киевский институт бизнеса и технологий

Психология бизнеса, Киев
Unfinished higher, from 2018 to 2022 (3 years 9 months)

Коммуникативные тренинги, работа с людьми, пониманием человека, маркетингом и менеджментом. Английский язык, и работа с компьютером.

Additional education and certificates

Бизнес тренинги

2018-2020

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Целеустремлённый, способный к обучению, готов получать новый опыт. Всегда вовремя прихожу на рабочее место, и довожу дело до конца. Усидчив, и трудолюбив, не боюсь много работать, и зарабатывать. Отлично нахожу общий язык в коллективе. Стресоустойчив.
Есть опыт работы в колл центрах, и администратором интернет магазина 2+ лет, опыт работы с CRM, соц сетями, и админками. Так же работал модератором на стартапе БК. Много работал с разными типами клиентов, как для урегулирования дискусионных вопросов, так и для успешных продаж./Цілеспрямований, здатний до навчання, готовий набувати нового досвіду. Завжди вчасно приходжу на робоче місце і доводжу справу до кінця. Посидючий, і працьовитий, не боюся багато працювати, і заробляти. Відмінно знаходжу спільну мову у колективі. Стресостійкий.
Є досвід роботи в кол центрах, і адміністратором інтернет магазину 2+ років, досвід роботи з CRM, соціальними мережами, і адмінками. Також працював модератором на стартапі БК. Багато працював з різними типами клієнтів як для врегулювання дискусійних питань, так і для успішного продажу. Також є досвід роботи в стартапі БК, змерження ліг, турнірів, команд, перевірка актуальності коєфіцієнтів, та лінії, створення логотипів, закриття незакритих ставок, та робота в чаті з клієнтами. МІЙ ТЕЛЕГРАМ ДЛЯ ЗВ`ЯЗКУ: @realist77777

Similar candidates

Category manager
Bila Tserkva

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: