Resume from September 23, 2023 PRO

Валентина

Керуючий харчовим виробництвом, технолог, начальник цеху

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City of residence:
Bucha
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник зміни

from 07.2021 to now (2 years 10 months)
ПП "Деліція", Буча (Виробництво, торгівля)

- Організація роботи співробітників - 250 штатних одиниць: майстри змін, бригадири змін, зав.склади готової продукції та сировини, лінійний персонал.
- Одночасний запуск та контроль роботи 8 ліній виробництва кондитерської продукції.
- Контроль виконання планового завдання на виробництві.
- Контроль забезпечення виробництва сировиною та видатковими матеріалами.
- Контроль та прийняття заходів зі зменшення кількості зворотніх та санітарних відходів на виробництві.
- Аналіз виникнення браку та вживання заходів для його усунення.
- Співпраця з технічною службою по плануванню ремонтних заходів на виробництві, та комунікація з тех.службою та службою КІП по термінових ремонтах обладнання.
- Контроль якості готової продукції.
- Контроль дотримання технологічних інструкцій на виробництві.

Інженер-технолог

from 03.2021 to 07.2021 (4 months)
ТОВ "Солес", Киев (Харчова промисловість)

- Розробка нових рецептур для хлібо-булочних та кондитерських виробів із застосуванням сировини компанії "Солес" (Астрі, Irex, MasterBrown, Master Ingridients);
- Впровадження рецептур та технологій виготовлення продукції на виробництвах клієнтів з урахуванням особливостей кожного з них;
- Створення калькуляційних та технологічних карт;
- Подальший супровід клієнтів в роботі.

Власник, керівник

from 05.2017 to 11.2020 (3 years 6 months)
ФОП Форостяна, Київ (Торгівля)

Приватний підприємець, власник продуктового магазину.
Досвід керівництва двома магазинами (60-120 кв.м.) формату "біля дому" з зоною кафе:
- торгівля акцизними товарами;
- укладання договорів з постачальниками;
- взаємодія з котролюючими органами; звітність.
- ціноутворення та контроль касової дисципліни.
- проведення інвентарізацій.

Заступник директора з виробництва напрямку пекарня, кондитерка, кулінарія.

from 02.2015 to 07.2016 (1 year 5 months)
Мережа супермаркетів "Абсолют Київ", Київ (Торгівля, виробництво)

- Загальне управління виробництвом мережі: 12 пекарень, 3 кондитерських та 16 кулінарних цехів.
- Забезпечення планового виробництва продукції.
- Робота над збільшенням рентабельності, покращенням фінансових показників.
- Планування розвитку, складання бюджету на наступні періоди.
- Аналіз ринку конкурентів, їх асортименту та цінової політики.
- Підбір постачальників сировини та укладання договорів на найбільш вигідних умовах для підприємства.
- Співпраця з контолюючими органами.
- Відкриття та запуск нових об'єктів виробництва і подальший контроль їхньої роботи.
- Звіти перед власником за результатами виконаних робіт.

Технолог виробництва пекарня та кондитерка

from 03.2012 to 02.2015 (2 years 11 months)
Марежа супермаркетів "Абсолют Київ", Київ (Виробництво, торгівля)

- Впровадження нових видів продукції на виробництві.
- Складання технологічних та калькуляційних карт.
- Контроль якості продукції.
- Проведення та аналіз інвентаризацій.
- Виявлення браку на виробництві та усунення причин його виникнення.

Заступник директора з виробництва

from 01.2010 to 11.2011 (1 year 10 months)
ТОВ "Юніверсал", Ворзель (Виробництво, торгівля)

- Забезпечення безперебійної цілодобової роботи виробництва.
- Контроль якості готової продукції.
- Планування виробництва.
- Розширення асортименту, підбір постачальників сировини.
- Навчання персоналу.
- Розробка етикеток для продукції.
- Проведення інвентаризацій.

Провідний фахівець хлібобулочного напрямку виробництва

from 06.2006 to 01.2010 (3 years 7 months)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Досвід відкриття 21 виробництва пекарень: замовлення обладнання, підбір персоналу, підбір сировини для випуску продукції, формування асортиментних матриць, формування калькуляційних та технологічних карт, ціноутворення, контроль рентабельності об'єктів.

Завідуючий пекарнею

from 07.2005 to 08.2006 (1 year 1 month)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Замовлення та прийняття сировини для виробництва, контроль строків на готову продукцію та сировину, контроль наповнення вітрин, керівництво персоналом пекарні, навчання персоналу. Проведення інвентаризацій. Формування графіків виходу персоналу на роботу.

Майстер цеху

from 08.1995 to 01.2001 (5 years 5 months)
ТОВ "Монастерищенський хлібзавод", Монастырище (Виробництво, торгівля)

- Планування роботи цеху;
- Прорахунок необхідної сировини для виробництва запланованого обсягу продукції;
- Контроль якості продукції, аналіз причин виникнення браку та впровадження заходів по його усуненню;
- Забезпечення безперебійної роботи цеху;
- Проведення інвентаризацій;
- Формування і подача звітів керівництву.

Директор магазину

from 05.1993 to 09.1995 (2 years 4 months)
Монастирищенське Райпо, Монастирище (Торгівля)

Замовлення та прийомка товару, графіки виходів персоналу на роботу, інвентаризації, контроль класової дисципліни.

Education

Одеський механіко-технологічний технікум.

Технік-технолог мукомольно-круп'яного виробництва, Одеса
Unfinished higher, from 1987 to 1992 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel СПРУТ-ТП

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

Цілеспрямованість, надійність, відповідальність, уважність, скрупульозність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: