Resume from April 8, 2024 PRO

Софія

Начальник юридичного відділу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Kramatorsk
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kramatorsk, Lutsk, Lviv, Remote, Ternopil, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор департаменту правового забезпечення

from 07.2016 to now (7 years 9 months)
ТОВ "АЛЕКССХІД", Краматорськ (Автобізнес та автосервіс)

Забезпечення додержання законності в діяльності товариства і захист його правових інтересів. Управління персоналом департаменту. Представлення інтересів товариства в суді. Адміністративне (досудове) оскарження неправомірних рішень, дій та бездіяльності органів влади. Оскарження неправомірних рішень, дій та бездіяльності органів влади через Раду бізнес-омбудсмена. Правова експертиза проєктів локальних нормативних актів товариства. Забезпечення методичного керівництва правовою роботою всіх структурних підрозділів товариства. Надання правової допомоги структурним підрозділам з претензійної роботи. Досвід юридичного супроводу реструктуризації та реорганізації товариства. Позитивна судова практика на користь товариства.Використання підсистеми " Електронний суд"

Юрисконсульт

from 05.2013 to 07.2016 (3 years 2 months)
ДМЦПРІ, Краматорськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація правової роботи, представлення інтересів установи та міністерства в судах (цивільні, кримінальні, адміністративні та господарські справи, справи про адміністративні правопорушення, окремі процесуальні питання). Позитивна судова практика на користь установи. Несудове оскарження дій органів нижчого рівня. Юридичний супровід реконструкції реабілітаційної установи коштом міжнародних донорів. Тимчасове виконання обов'язків директора установи на час відпусток, лікарняних та відряджень керівника. За час роботи маю подяки, також маю рекомендаційний лист.

Радник по правових питаннях

from 12.2012 to 03.2013 (3 months)
Івано-Франківське ОДОСП, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Надання висновків з правових питань, правова експертиза проєктів локальних нормативних актів. Проведення аналізу результатів господарської діяльності, вивчення умов і причин виникнення непродуктивних витрат, порушення договірних зобов'язань, а також стан дебіторської та кредиторської заборгованості. Організація претензійної та позовної роботи , здійснення контролю за її проведенням. Аналіз матеріалів, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів, результатів позовної роботи , а також отриманих за результатами перевірок, ревізій даних, які характеризують стан дотримання законності. Підготовка правових висновків за фактами виявлених порушень та прийняття участі в організації роботи з відшкодування збитків. Подання пропозиції керівникові про притягнення до відповідальності працівників, з вини яких заподіяна шкода. Методичне керівництво правовою роботою. Маю письмові рекомендації.

Education

Донбаська державна машинобудівна академія

Облік і оподаткування, Краматорськ
Higher, from 2016 to 2019 (2 years 10 months)

Здобула кваліфікацію: Ступінь вищої освіти: Бакалавр; Спеціальність: Облік і оподаткування; Освітня програма: Облік, аналіз і аудит.

Машинобудівний коледж Донбаської державної машинобудівної академії

Правознавство, Краматорськ
Unfinished higher, from 2003 to 2006 (3 years)

Здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень): молодший спеціаліст; спеціальність: (професійна кваліфікація) юриста.

Additional information

Загальний юридичний стаж з 2004 року. Корпоративний юрист-господарник «in-house» (зосередженість на правовому регулюванні усіх бізнес-процесів). Досвід роботи в різних галузях права та господарювання. Юридичний супровід діяльності підприємств, установ та організацій різних форм власності та підпорядкування. Представлення інтересів суб'єктів господарювання в цивільних, кримінальних, адміністративних та господарських справах. Вирішення в судовому порядку окремих процесуальних питань та правова допомога в справах про адміністративні правопорушення. Використання ресурсу підсистеми «Електронний суд» (документарне судочинство більше не є ефективним, адже це значні часові витрати та недоцільні витрати коштів сторін судового процесу).Є досвід організації та виконання роботи дистанційно.

Родинний стан, члени родини:
заміжня, маю сина.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: