Resume from April 26, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6752984

Адміністратор, оператор кол-центру, спеціаліст відділу, консультант, менеджер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Brovary

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

На момент звільнення - начальник відділу

from 05.1996 to 06.2023 (27 years 1 month)
Орган Казначейства, Київ (Державні організації)

За час роботи в органі (з травня 1996 по червень 2023 років) займала посади від друкарки до начальників відділів, основним завданням яких є виконання державного бюджету за доходами та видатками (ведення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів).Вільно володію державною мовою. Застосовую знання з діловодства (+АСКОД), впевнений користувач ПК (Word, Excel, Outlook, інтернет) та офісною технікою. Маю досвід у наборі платіжних доручень у відповідності до підтверджуючих документів, наданні відповіді на звернення громадян, запити правоохоронних та інших державних органів, адвокатів, народних депутатів, відповідно до вимог законодавства України, здійсненні прийому вхідних та вихідних дзвінків, наданні консультацій та довідкової інформації юридичним та фізичним особами.

Education

КНТЕУ

Фінанси, казначейська справа, Київ
Higher, from 1998 to 2002 (3 years 4 months)

Київський фінансово-економічний коледж

Фінанси, бюджет і бюджетний облік, бухгалтер-фінансист, Київ
Specialized secondary, from 1996 to 1998 (2 years)

Additional education and certificates

Ділова українська мова в публічному управлінні

2022

Управління персоналом в державному органі

2022

Knowledge and skills

Користувач ПК Грамотна мова Швидкий набір тексту Набір платіжних інструкцій Ведення табелю робочого часу Здатність до навчання АСКОД

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Наразі час змін і переосмислення свого життя. Я вирішила почати з нової роботи, тому що маю велике бажання отримати новий досвід, нову професію та сподіваюсь на такий шанс, бо я: відповідальна, дисциплінована, комунікабельна, доброзичлива та привітна, маю здорове почуття гумору та великий досвід спілкування з людьми різних статусів та поглядів.
Легко знаходжу спільну мову з дітками, піклуюсь про тварин.
Хочу допомагати та приносити користь суспільству своєю діяльністю.
Вмію слухати, адекватно сприймаю слушні зауваження, роблю відповідні висновки та роботу над помилками.
В колективі ціную командну роботу, взаємоповагу, підтримку колег.
Очікую пропозиції на посаду адміністратора, оператора кол-центру, консультанта, менеджера та інші цікаві пропозиції в будь-якій сфері діяльності, в т.ч. у сфері обслуговування з офіційним працевлаштуванням (трудовий договір, контракт).
Також розгляну пропозиції на зайняття вакантної посади у державному секторі, в т.ч. державної служби (категорія В). Суму заробітної плати готова обговорити та відкоригувати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: