Resume from September 13, 2023 PRO

Назар

Software engineer, 100 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з ремонту

from 11.2021 to 11.2021 (less than a month)
ТОВ "Спецтехномоніторинг", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Досвідчений інженер з ремонту з великим досвідом усунення несправностей і вирішення проблем, пов’язаних з комп’ютерами, серверами та планшетами. Кваліфікований у заміні компонентів, установці програмного забезпечення, конфігурації операційної системи, складанні комп’ютера, налаштуванні Linux/Windows. Досвідчений у діагностиці та ремонті несправностей материнської плати, заміні різних апаратних компонентів.

Викладач роботехніки

from 10.2020 to 11.2021 (1 year 1 month)
Robocode, Бориспіль (Освіта, наука)

Пристрасний і відданий роботі вчитель із підтвердженим досвідом навчання учнів різних вікових груп, починаючи від 6 до 19 років, фундаментальним концепціям програмування, розробці програмного забезпечення, дизайну ігор та об’єктно-орієнтованому програмуванню (ООП). Кваліфікований у навчанні розробки веб-сайтів за допомогою HTML, CSS і JavaScript, розробки ігор за допомогою Unity (C#), Construct 3 і Construct 2, а також розробки програмного забезпечення за допомогою Java. Має досвід проведення практичних тренінгів з паяння компонентів і збирання роботів з нуля, поєднуючи методи пайки з навичками програмування. Досвідчений у навчанні програмуванню, розробці, збірці та автоматизації робототехнічних систем за допомогою Arduino.

Викладач програмування Unity 3D

from 03.2019 to 07.2019 (4 months)
IT Smile, Бориспіль (Освіта, наука)

Пристрасний і досвідчений викладач 3D-програмування Unity з підтвердженим досвідом у навчанні та надиханні студентів у сфері розробки ігор. Маючи досвід у викладанні концепцій, принципів і найкращих практик програмування Unity 3D, я даю можливість розробникам-початківцям створювати захоплюючі та інтерактивні враження. Маючи міцну основу в галузі інформатики та глибоке розуміння екосистеми Unity, я розвиваю динамічне навчальне середовище, яке сприяє творчості, критичному мисленню та технічній майстерності.

Education

Vilnius University

Šiauliai Academy, Software engineering, Šiauliai
Higher, from 2022 to 2025 (3 years)

Київський коледж комп'ютерних технологій та економіки

Комп'ютерна інженерія, Київ
Specialized secondary, from 2018 to 2022 (4 years)

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced

Additional information

Професійний фотограф з досвідом роботи 3 роки. Неодноразово роботи приймали участь у фотовиставках, фотоконкурсах і займав призові місця.
Активно приймаю участь у житті коледжу. Член студентської ради, голова департаменту з протидії буллінгу. Організація та проведення еко-заходів, прибирання парку, лісу; урочистих та тематичних заходів для студентів та викладачів.
Розробка плану заходів з профілактики цькування: лекції, стенди, листівки, акції.

Similar candidates

C# разработчик
Remote

Front-end програміст
20000 UAH, Zaporizhzhia, Remote

Java-розробник
Remote

Java-розробник
Cherkasy, Smila, Remote

Front-end (React) Developer
Rivne, Remote

Front-end програміст
25000 UAH, Remote

All similar candidates