Resume from August 16, 2022 PRO

Светлана

Няня-помічниця в сім'ю, помічник, вихователь

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник вихователя та Вихователь.

from 09.2013 to 06.2019 (5 years 9 months)
Працювала в сімьї. ДНЗ (Дитячий навчальний заклад), Київ (Освіта, наука)

Обовязки помічника вихователя та вихователя. Досягнення - моя любов до дітей та любов дітей до мене, взаєморозуміння, уважність та відповідальність за дітей. Досвід в сфері цієї діяльності. Телефонуйте я вам відповім на всі ваші запитання.

Education

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Факультет педагогічної освіти; Дошкільна освіта, Переяслав - Хмельницький
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

Additional information

Живу в Соломянському району, біля Індустріального моста. Про себе пару слів: Маю вищу педагогічну освіту. Відповідальна, старанна, люблю дітей, привітлива, не конфліктна, маю досвід з дітками. Для мене головне знайти підхід та спільну мову до кожної дтини не залежно від віку. Залюбки стану гарним товаришом для діток. Працювала в ДНЗ 6 років, ще мола досвід у сім'ї, та після в частному садочку, але у звязку з війсковими діями садочок закрився. Ще маю величезний досвід з дітками з народження. Як кажуть те, що чужих дітей не буває, це якраз про мене. Буду старанно, відповідально та уважно ставитися до виконання своєїх обов'язків. Якщо, щось ще цікавить запитуйте я із задоволенням відповім на всі ваші питання. тел. [open contact info](look above in the "contact info" section); Viber [open contact info](look above in the "contact info" section). Світлана.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: