Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 серпня 2022 PRO

Светлана

Няня-помічниця в сім'ю, помічник, вихователь

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник вихователя та Вихователь.

з 09.2013 по 06.2019 (5 років 9 місяців)
Працювала в сімьї. ДНЗ (Дитячий навчальний заклад), Київ (Освіта, наука)

Обовязки помічника вихователя та вихователя. Досягнення - моя любов до дітей та любов дітей до мене, взаєморозуміння, уважність та відповідальність за дітей. Досвід в сфері цієї діяльності. Телефонуйте я вам відповім на всі ваші запитання.

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Факультет педагогічної освіти; Дошкільна освіта, Переяслав - Хмельницький
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Додаткова інформація

Живу в Соломянському району, біля Індустріального моста. Про себе пару слів: Маю вищу педагогічну освіту. Відповідальна, старанна, люблю дітей, привітлива, не конфліктна, маю досвід з дітками. Для мене головне знайти підхід та спільну мову до кожної дтини не залежно від віку. Залюбки стану гарним товаришом для діток. Працювала в ДНЗ 6 років, ще мола досвід у сім'ї, та після в частному садочку, але у звязку з війсковими діями садочок закрився. Ще маю величезний досвід з дітками з народження. Як кажуть те, що чужих дітей не буває, це якраз про мене. Буду старанно, відповідально та уважно ставитися до виконання своєїх обов'язків. Якщо, щось ще цікавить запитуйте я із задоволенням відповім на всі ваші питання. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Світлана.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: