Resume from April 17, 2024 PRO

Ольга

Повар-кондитер, 28 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City:
Obukhiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кондитер

from 10.2022 to now (1 year 6 months)
Сімейна кондитерська Krem, Обухів (Приватні особи)

1)Вміння процювати з існуючими техкартами, розробка та проработка нових десертів.
2)Вміння планувати свій робочий час.
3)Контроль якості продукції та продуктів.
4)Дотримання чистоти на робочому місці.
5)Зборка десертів і тортів від початку і до видачі.
6)Знання багатьох видів тіста і кремів.
7)Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення.

Старший кондитер

from 12.2017 to 12.2021 (4 years)
Fabius Restaurant (Сімейний італійський ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Здійснювати контроль за роботою співробітників виробництва;
3. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
4. Видача змінних завдань працівникам виробництва;
5. Проводити навчання персоналу, контролювати виробничу дисципліну;
6. Контроль кількості сировини і його замовлення;
7. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
8. Вести технологічну документацію і звітність.

Кухар, кондитер

from 11.2015 to 11.2017 (2 years)
Кафе-кондитерська "Coffee&Cake", Обухів (Сфера обслуговування)

1. Приготування та оформлення кондитерських виробів;
2. Контроль якості готової продукції;
3. Участь у складанні меню;
4. Складання технологічних карт;
5. Розробка нових видів продукції;
6. Вибір професійного обладнання для виробництва та його обслуговування;
7. Приготування популярних видів страв, видача їх офіціантам, викладка десертів, підтримання порядку, догляд за обладнанням і іншою робочою технікою;
8. Контроль робочого процесу.

Кухар, кондитер

from 02.2010 to 06.2012 (2 years 4 months)
Ресторан "King Town", Донецьк (Сфера обслуговування)

1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
3. Контроль кількості сировини і його замовлення;
4. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
5. Вести технологічну документацію і звітність;
6. Представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
7. Приготування страв за стандартами.

Education

ВПУ

Харчова промисловість, кондитер, Донецьк
Specialized secondary, from 2000 to 2001 (10 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Особисті і ділові якості:
- активна життєва позиція;
- висока працездатність;
- товариськість;
- енергійність;
- креативність;
- не конфліктна;
- здатність швидко навчатися;
- уважність;
- сумлінність;
- грамотна мова;
- ініціативність;
- чесність;
- естетичний смак;
- пунктуальність.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: