Resume from February 6, 2021

Сергій

Керівник юридичної служби (департаменту, управління, відділу), 70 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Голова (керуючий партнер)

from 03.2019 to now (5 years 2 months)
Адвокатське об'єднання "Приватне Право", Київ (Надання правової допомоги фізичним та юридичним особам)

Є радником-консультантом з питань оптимізації оподаткування, інформаційної безпеки, конкурентної практики, захисту корпоративних прав та інтелектуальної власності.

Education

Запорізький юридичний інститут Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ

Правознавство, Запоріжжя
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 8 months)

З 2001 року по 2006 рік навчався у Запорізькому юридичному інституті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство", по закінченню якого здобув кваліфікацію "Спеціаліст" та отримав диплом з відзнакою.

З 2003 року по 2005 рік проходив навчання на кафедрі підготовки офіцерів запасу Запорізького національного технічного університету, по завершенню якого отримав спеціальне військове звання "Молодший лейтенант запасу" Збройних сил України.

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Професійна діяльність
З лютого 2007 року по червень 2007 року – працював на посаді "Юрисконсульт 1-ї категорії" у Запорізькій філії Відкритого акціонерного товариства "Укртелеком".
Виконував обовязки радника директора філії з питань проведення публічних закупівель (тендерів). Здійснював методично-правове забезпечення процедури закупівель та контроль за її законністю.
З червня 2007 року по жовтень 2007 року – працював на посаді "Провідний юрисконсульт" у Товаристві з обмеженою відповідальністю "Запорізький сталеливарний завод".
Організовував роботу юридичної служби групи компаній (ТОВ "ЗСЗ", ПП "СТАЛІТ", ВАТ "ДІОНІС"), які здійнювали діяльнісність в сфері металургії: заготовка, переробка, експорт чорних та кольорових металів.
З жовтня 2007 року по березень 2009 року – працював на посаді "Провідний юрисконсульт" у Товаристві з обмеженою відповідальністю "Торгівельний будинок "Мегаполіс".
Керував службою захисту інтелектуальної власності групи компаній (ТОВ "ТД "Мегаполіс", ДП "Імідж Холдинг" АП "Імідж Холдинг АпС", ТОВ "ЛВЗ Хортиця", ЗАТ "Одеський коньячний завод"), які здійснювали діяльність в сфері виробництва та дистрибуції алкогольної продукції під торговельними марками "Хортиця", "Шустов", "Хлєбодар". Забезпечував супровід діяльності групи компаній в сфері конкуренції, маркетингу, реклами.
26 березня 2009 року, на підставі рішення Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури – отримав Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та статус адвоката.
З серпня 2011 року по серпень 2012 року – працював на посаді "Керівник юридичної служби" у Товаристві з обмеженою відповідальністю "УНМАК".
Виконував обовязки радника засновника групи компаній (ТОВ "УНМАК", ТОВ "ШЕВЧЕНКІВСЬКА КОМОРА"), які здійснювали діяльність в сфері заготовки та переробки зерна, а також виробництва й дистрибуції муки, з питань впровадження схем діяльності з давальницькою сировиною та мінімізації оподаткування бізнесу.
З квітня 2009 року по березень 2019 року – займався професійною (адвокатською) діяльністю індивідуально, надаючи правову допомогу фізичним та юридичним особам за їх зверненнями.

Навики та досвід
Вміння вести переговори і знаходити компромісні рішення (навики медіації).
Вміння організувати роботу (управління часом, делегування, впровадження новацій).
Вміння працювати з документами (складання, аналіз, корективи).
Досвід представництва інтересів осіб в державних органах (судових, правоохоронних, фіскальних тощо), а також в органах місцевого самоврядування.
Досвід реєстрації, реорганізації, ліквідації (санації, банкрутства) юридичних осіб, проведення загальних зборів їх учасників (акціонерів), внесення змін до установчих документів.
Досвід організації договірної роботи та судової практики на підприємстві: впровадження типових форм договорів, положень, інструкцій, інших локальних актів, тактики і стратегії ведення судових процесів; робота з нестандартними договорами та зовнішньоекономічними угодами (контрактами).
Досвід участі в судових процесах та успішного вирішення спорів, пов'язаних з реалізацією, визнанням, відновленням, захистом майнових прав (нерухомість, земля тощо), особистих немайнових прав (честь, гідність, ділова репутація, авторські права тощо), корпоративних прав фізичних та юридичних осіб; визнання незаконними актів (рішень), дій чи бездіяльності органів державної влади та місцевого самоврядування (суб'єктів монополій); здійснення захисту в кримінальних справах (провадженнях) за злочинами у сфері службової та господарської діяльності (ст.ст. 199 - 233, 364 - 370 КК України), проти власності, безпеки виробництва, громадського порядку (ст.ст. 185 - 198, 271 - 275, 293 - 304 КК України).

Громадська (політична) діяльність.
З листопада 2010 року по вересень 2015 року – працював на громадських засадах помічником-консультантом депутата Запорізької обласної ради шостого скликання.
З травня 2013 року по грудень 2013 року – рамках реалізації Проекту Європейського Союзу «Розвиток мережі правової підтримки у сфері ВІЛ/СНІД», співпрацював з Всеукраїнською благодійною організацією «Всеукраїнський правозахисний рух «Гідність» в напрямку надання правової допомоги особам, які страждають на ВІЛ/СНІД.
З травня 2013 року по грудень 2016 року – співпрацював з Запорізьким обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, здійснюючи захист прав та представництво інтресів малозабезпечених верств населення у кримінальних провадженнях, адміністративних і цивільних справах.
В процесі передвиборчої компанії на позачергових виборах народних депутатів України 21.07.2019 року був радником та довіреною особою кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 81 Рєпкіна Олександра Олександровича.
Під час місцевих виборів 25.10.2020 року балотувався у депутути Запорізької міської ради за списком кандидатів у депутати від партії "Слуга народу" по Шевченківському району м. Запоріжжя.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: