Resume from April 18, 2024

Альона

Фінансист, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Резюме

Тригуба Альона Віталіївна

Особисті дані:
Дата і місце народження: 12,08,1991р. Вінницька обл. Немирівський р-н с.Велика Бушинка
Вік: 29 рік
Сімейний стан: одружена
Діти: дівчинка 3.6років
Адреса: м.Вінниця вул.П.Запорожця.21 кв.143
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
2007-2009р. навчалася у Брацлавському агроекономічному коледжі Вінницького державного аграрного університету за спеціальністю «Бухгалтерський облік».Маю диплом молодшого спеціаліста.Освіту бакалавра здобула у Вінницькому фінансово-економічному університеті за спрямуванням "Фінанси та кредит". Вищу освіту «Магістра» здобула в Тернопільському національному економічному університеті,за спрямуванням «Облік та аудит»
Досвід роботи: працювала 2,9 роки в банку ПАТ КБ «Надра» з них 2,4 роки касир-менеджер з операцій,та з 21.07.2012 по 21,12,2012р. працювала старшим касиром-менеджером з операцій.Працювала в ПАТ «Платинум Банк» кредитним експертом 1,3роки.Працювала в компанії Смарт-Фінанс” 6 місяців на посаді кредитний фахівець.Працювала в АТ «Дельта банк» на посаді касир.І знову повернулась до компанії «Смарт Фінанс» працювала до вересня 2020р.На даний час не працюю,готова до роботи!
Знання мов: українська, російська,англійська зі словником.
Робота з комп’ютером: Microsoft Word,Outlook Web App,Microsoft Excel, Internet, знання оргтехніки,знаю банківські програми.
Особисті дані: пунктуальна, працелюбна, відповідальна, сумлінна, комунікабельна,завжди намагаюсь ставити себе на місце інших. Без шкідливих звичок .


More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: