Resume from May 18, 2023 PRO

Роман

Директор, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Khodoriv
Ready to work:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 10.2015 to now (8 years 8 months)
ДО ,,комбіна Троянда,,, Ходорів (Логістика,складське господарство,торгівля продуктами продовольчо промислової групи.)

Керівництво підприємством,фінансово господарська діяльність, реалізація та розробка проектів з підвищення конкурентноспроможності комбінату на ринку. Збільшення клієнтської бази, модернізація підприємства та оновлення основних фондів.
Збільшено дохідну статтю та виведено підприємство із стадії банкрутства. Оновлено основні фонди комбінату на 80%. Напрацьовано значну клієнтську базу. Створено відповідальний та цілеспрямований трудовий колектив. Розроблено діючу систему стимулювання працівників. Оптимізовано витрати комбінату та збільшено акумулювання коштів на рахунках.
До призначення на посаду директора комбінату працював на посаді заступника начальника дільниці зберігання (складське господарство,приймання розміщення та відпуск товарів з складу). На посада інженера з охорони праці, також виконував обов'язки головного механіка.

Education

Львівський державний аграрний університет.

Механізація та електрифікація. Інженер-механік., Дубляни
Higher, from 2003 to 2008 (5 years 11 months)

Інженер - механік.

Additional education and certificates

Курси у Львівській торгово промисловій палаті

2018, 46 годин.

Knowledge and skills

Користувач ПК

Additional information

Посвідчення водія категорії В,В1,С,С1. Практика водіння як легкових так і вантажних автомобілів з 2005 року. Посвідчення тракториста-машиніста та навички роботи з, та на спецтехніці. Досвід проведення переговорів та швидке вирішення проблемних, та нестандартних ситуацій. Вміння знаходити компроміси. Розуміння відповідальності та відповідальність за всі прийняті рішення. Принциповість, ініціативність, відповідальність, пунктуальність.

Similar candidates

All similar candidates