Resume from August 14, 2023 PRO

Ігор

Директор заводу, головний інженер, 80 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер

from 07.2019 to now (4 years 10 months)
Дніпровський крохмалопатоковий комбінат, Дніпро (Харчова промисловість)

Забезпечення безаварійної роботи обладнання комбінату, впровадження інвестиційних проектів, впровадження інновацій в обслуговуванні та ремонті обладнання, енергоефективність підприємства, забезпечення виконання замовлень згідно термінів та необхідної якості, оптимізація служби головного інженера.

Досягнення:1.запуск в роботу нових цехів та дільниць виробництва крохмалю.2.проведення енергоаудиту силами служби без зовнішніх підрядних організацій 3. реконструкція та запуск в роботу нових ліній 35кВ .4. оптимізація складу служб гол. механіка та гол. енергетика(25%). 5. впровадження системи 5S,PTM,ТОіР. 6.запуск в роботу виробництва кристалізованої патоки.7.відновлення роботи очисних споруд 8. автоматизація та модернізація роботи обладнання центрофугування.9.впровадження системи ремонту та обслуговування обладнання по стану(зниження поломок на 70%).10.запуск в роботу двох нових вакуумних фільтрів цеху кормів та олії.11.монтаж та запуск в роботу дільниці гідратації олії.12. модернізація парового котла на паливо мікс(вугілля,газ,пілета,корм).13 розробка та впровадження проекту по використанню альтернативного палива для барабанних сушок корму(економія газу80%, економія ел.енергії 7%).14.зниження ємності складу запчастин(30%) за за рахунок збільшення обертання складу та впровадження систематизації закупок запчастин. 15.використання внутрішніх можливостей для розробки конструкторської документації для виготовлення в Україні повних аналогів комплектуючих та частково запчастин для обладнання.16.модернізація системи водопідготовки для зменшення внутрішнього споживання без втрати якості продукції(економія по використанню води річкової на 12%)

Головний інженер

from 03.2017 to 07.2019 (2 years 4 months)
Vitmark, Одеса (Харчова промисловість)

Головні задачі: безаварійна робота всього обладнання заводу, розробка планів ППР, планування та виконання планів виробництва, розробка, аргументація, контроль та виконання операційного та інвестиційного бюджетів,модернізація виробничих центрів(Одеса, Вінниця), повний контроль за роботою підрядних організацій, робота з іноземними виробниками обладнання, запуск нових продуктів, запуск нових виробничих ліній, відповідальний за проведення всіх пусконалагоджувальних робіт.

При відсутності директора виконую функції директора заводу.

Досягнення:

монтаж та ввід в експлуатацію першої лінії розливу в Україні формату DP.
монтаж і запуск в роботу 3-х ліній розливу в Тетра-Пак.
впровадження проекту по модернізації цеху напівфабрикатів. результат-зменшення відходів на 50%.
створення з нуля та системний розвиток складу запчастин.результат-зменшення об'єму складу, збільшення обертаємості складу в 2 рази.
Підвищення ефективності роботи ліній розливу на 15% за рахунок зменшення непланових простоїв.
розробив графік ППР заводу(15 виробничих ліній, цех напівфабрикатів, цех купажування, енергетичні цехи).
Запуск в роботу станції вакуумного випарювання(20% економія на логістичні затрати).
розробка та впровадження проекту по випуску альтернативного молока( перший проект в Україні)

Технічний директор

from 10.2016 to 03.2017 (5 months)
TB FRUIT (яблуневий дар,галіція), Львів (Харчова промисловість)

Основні задачі: забезпечити постійну роботу обладнання всіх заводів компанії(4 заводи Україна,1 завод Молдова, 2 заводи Польща).

Досягнення:

Запуск в роботу твердопаливного котла м.Городок Львівська обл, запуск в роботу автоматичної системи подачі м.Липовець Вінницької обл., автоматизація ХВП м.Аннополь Польща.
Розробка, запуск поагрегатного графіку ППР энергетичного обладнання заводів.
Розробив та впровадив матрицю управління завантаженістю

Головний інженер

from 02.2014 to 10.2016 (2 years 8 months)
ТМ Біола, Київ,Дніпро (Харчова промисловість)

Основна задача: забезпечити постійну безаварійну роботу обладнання з найменшими затратами та впровадити культуру нульових втрат

Досягнення:

впровадження системи управляння неплановими простоями.результат-зменшення помолок з 30% до 8%.
запуск поагрегатного графіку ППР, впровадження методів ТРМ при обслуговуванні обладнання.результат-збільшення ефективності роботи ліній розливу до 80%.
впровадження системи управління завантаженістю енегроємкого обладнання.результат-зменшення питомого споживання енергоресурсів на 8%.
Оптимізація оргструктури служби головного інженера та впровадження системи мотивацій. результат-технічна служба оптимізована на 60%,продуктивність праці зросла на 70%
Впровадження системи 5S
Запуск в роботу системи автоматичного обліку 3СS

Директор заводу, технічний директор

from 12.2012 to 02.2014 (1 year 2 months)
Перша приватна броварня, Радомишль (Харчова промисловість)

Директор заводу,технічний директор

Головні задачі: виконання планів виробництва, повна модернізація виробничого процесу, запуск нових продуктів, забезпечення безаварійної роботи обладнання,вихід заводів в 3-ку лідерів,зменшення затрат,стратегічний розвиток складської логістики,приведення екологічних норм до міжнародного рівня, виконання операційного та інвестиційного бюджетів.

Досягнення:

1.Системна оптимізація виробничих процесів.результат-зменшення втрат готового продукту на 20% . при цьому якість продукту виведена в сегмент преміум(згідно міжнародних вимог).
2 Проектування, реалізація проекту, запуск в роботу логістичного терміналу.
3.Оптимізація процесів складської логістики. результат-покращення обертаємості транспорту на 11%, зменшення планових простоїв основного обладнання на 15%.
4.Відновлення роботи цеху виробництва квасу та цеху виробництва соків після тривалого простою обладнання. результат-розширення сфери бізнесу компанії.
5. Модернізація та запуск на паспортну потужність 2-х ліній розливу.результат-нові можливості бізнесу для випуску нових продуктів,зменшення постійних затрат на 18%.
6.Запуск нових продуктів(пиво Баварія, пиво Жигулі 1 л(пляшка скло), квас, пиво Хейникен).
7.Впровадив систему управління неплановими простоями.результат-зменшення непланових простоїв на 37%.
8.Провів оптимізацію складу запчастин.результат-зменшення затрат на ремонти на 20%.
9.Реконструкція системи водопідготовки та водовідведення. результат-зменшення споживання енергоресурсів на 15%.
10.Оптимізація штату підприємства для ефективного виконання виробничих задач. результат-зменшення постійних затрат, підвищення продуктивності на 8%

Головний інженер

from 10.2010 to 12.2012 (2 years 2 months)
Артеріум, Киев (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Головна задача:забезпечення роботи обладнання шляхом впровадження технічних інновацій.

Досягнення:

1.Впровадження програмного продукту для технічного обслуговування та ремонтів(30 одночасних користувачів).результат-оптимізація технічної служби підприємства.
2.Модернізація цеху виробництва пігулок.результат-підвищення ефективності роботи обладнання на 14%.
3.Відновлення базового технічного стану повітряної компресорної 7бар.результат-зменшення затрат на запасні частини 10%. 4.Оптимізація виробничих процесів.результат-зменшення споживання енергоресурсів на 11%

Національний менеджер енергоресурсів Carlsberg

from 10.2009 to 10.2010 (1 year)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Штаб-квартира Carlsberg Європа

Головна задача: створити та впровадити систему по контролю та зменшенню споживання енергоресурсів заводами(Київ,Запоріжжя,Львів) компанії Carlsberg.

Досягнення:

1 Реалізував проект по виробництву і використанню альтернативного палива(біогаз) промисловими об'ємами вперше в Україні.(котли LOOS).результат-впроваджено на двох заводах, заміщення природного газу від 12% до 18%.
2 Впровадив систему раціонального завантаження основного обладнання для зниження споживання енергоресурсів. результат-зменшення споживання енергоресурсів від 5% до 13%.
3 Застосував на практиці систему по мінімізації затрат на енергоресурси,використовуючи "принцип Тойота". результат-заводи Carlsberg Україна входять в першу 10-ку заводів Європи по економічному використанню води та ел.енергії.

Головний інженер

from 12.2007 to 10.2009 (1 year 10 months)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Головні задачі:безперестанна робота всього обладнання заводу,розробка планів ремонту та обслуговування,планування та виконання планів виробництва,розробка,аналітика,аргументація,контроль та виконання операційного та інвестиційного бюджетів, робота з проектними організаціями,повний контроль роботи підрядних організацій, робота з іноземними виробниками обладнання, робота та комунікації з всіма контролюючими органами.

В разі відсутності директора заводу,виконую його обов'язки.

Досягнення:

1 Реалізація всіх проектів по розширенню потужностей заводу у встановлені терміни та в рамках бюджету. Результат-розширення бізнесу.
2 Реорганізація технічної служби підприємства.Результат-зменшення затрат на персонал на 15%, підвищення продуктивності праці на 17%.
3 Зменшення непланових простоїв з 25% до 6%. Результат-підвищення ефективності роботи обладнання.
4 Впровадження методології Кайдзен-бережливе виробництво в службі головного інженера.
5 Впровадження системи 5S. Результат-зменшення часу на обслуговування на 50%.
6 Відсутність штрафів та приписів від контролюючих органів.Результат-зменшення умовно-перемінних затрат.
7 Зниження питомого споживання енергоресурсів на 16%.Оптимізація виробничих процесів.Результат- зменшення споживання енергоресурсів на 13%
8 Зниження затрат на ремонти на 20%

Начальник технічного відділу

from 12.2005 to 01.2007 (1 year 1 month)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Головні задачі: виконання операційного та інвестиційного бюджетів, вся робота з договорами, закупка запчастин, монтаж обладнання, планування обслуговування обладнання, конструкторські розробки.

Досягнення:з нуля створив технічний відділ, організація та структурування складу запчастин, впровадження системи по ремонтам та обслуговуванню обладнання

Начальник електротехнічного цеху

from 09.2003 to 12.2005 (2 years 3 months)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Відповідальний за роботу всього електротехнічного обладнання,систем автоматизації,програмного забезпечення,метрології,екологічних питань.

Досягнення: будівництво та запуск в роботу нового заводу компанії Carlsberg

Головний енергетик

from 12.2000 to 09.2003 (2 years 9 months)
Coca-Cola Beverages, Київ (Харчова промисловість)

Головні задачі: забезпечити безаварійну роботу енергетичного, електротехнічного, електронного обладнання, коректна робота програмного забезпечення, розробка нових систем автоматизації та перехід на нові контролери.

Досягнення:

1. реалізація проекту та запуск в роботу установки тригенерації. результат-зменшення споживання енергоресурсів на 19%
2. запуск в роботу на промисловий рівень заводу по виробництву СО2. результат-економія СО2 100%, розширення бізнесу( найбільший постачальник СО2 якості 99,999 в Україні)
3. модернізація та запуск в роботу 2-х ліній розливу.результат-розширення бізнесу.
4. реконструкція холодильно-компресорного цеху. результат- зменшення питомого споживання по енергоресурсам на 15%

Технік обладнання

from 07.1997 to 12.2000 (3 years 5 months)
Coca-Cola Beverages Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Головні задачі: у складі команди проектного офісу реалізація проекту по будівництву з нуля нового заводу компанії Кока Кола, запуск в роботу обладнання,вивід на проекту потужність промислових дільниць, робота за контролюючими органами, укладення договорів на електропостачання, відповідальність за роботу з іноземними підрядними організаціями.
Досягнення :
1.будівництво та запуск в роботу ел. підстанції 110\35\10 кВ.результат-зовнішнє електропостачання заводу.
2.запуск в роботу 9-х ел. підстанцій 10\0,4кВ з використанням трансформаторів новітнього типу, вакуумних вимикачів.результат-електрозабезпечення всіх цехів та дільниць заводу.
3.запуск в роботу всього обладнання заводу. результат-надійне функціювання заводу нового типу в Україні

Електромонтер по ремонту та обслуговуванню високовольтного обладнання

from 03.1991 to 07.1997 (6 years 4 months)
Броварський завод порошкової металургії, Бровари (Металургійна промисловість, металообробка)

Головні задачі:виконання планів ППР, безаварійна робота високоловольтного обладнання, налаштування систем релейного захисту та автоматики, участь у створенні дільниці промислової електроніки

Education

Скандинавська школа пивоваріння

Майстер-пивовар, Копенхаген, Данія
Higher, from 2006 to 2007 (1 year)

КНУ ім. Т.Шевченко

Ядерна фізика, радіоізотопи, Київ
Higher, from 2003 to 2004 (1 year)

Київський політехнічний інститут

Електроенергетика та автоматика, Київ
Higher, from 1991 to 1997 (6 years)

Київський енергетичний технікум

Електричні мережі енергетичних систем, Київ
Higher, from 1986 to 1991 (5 years)

Additional education and certificates

робототехніка HASKY,Sidel

1998,2 тижні

лінії розливу KHS

1999,3 тижні

інновації контролерів Siemens

2000,2 тижні

обладнання для очисних споруд CUSS

2001, 1тиждень

управління проектами

2008,1 тиждень

моделі менеджменту,концепція Кайдзен та рух 5S

2008,2 тижні

основи управління часом

2009,1 тиждень

фінанси для нефінансистів

2009,1 тиждень

КАЙДЗЕН-постійне удосконалення

2005, 2 тижні

Lean Produktion-стратегічне планування

2006, 4 тижні

курс GMP

2012, 4 тижні

комунікації

2014, 2 тижні

емоційне лідерство

2014,1 тиждень

АССЕССМЕНТ

2015, 3 тижні

Методи проведення аналізу в ТРМ

2015, 4 тижні

внутрішні та зовнішні аудити ISO

2015, 8 тижнів

внутрішні аудити GMP

2018,1 тиждень

ефективний керівник

2019, 5 тижнів

TMS

2020,1 тиждень

інноваційні підходи до обслуговування обладнання

2020, 2 тижні

ICPM, професійний керівник середньої та вищої ланки

2021,16 тижнів

Knowledge and skills

Культура та мистецтво перемовин Досвід в створенні команди для вирішення поставлених задач Бюджетні процеси Оптимізація персоналу Демократичність, ціленаправленість, швидкість прийняття рішення,

Language proficiencies

English — average

Additional information

великі здібності до швидкого засвоєння великого об'єму інформації.дуже швидко навчаюсь.працюю на результат.енергійний,працелюбний,наполегливий при досягненні цілей, пунктуальний, принциповий, вимогливий до себе та до підлеглих.великий практичний досвід в роботі з контролюючими органами.
до алкоголю байдужий
шкідлива привичка-палю

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: