Resume from September 14, 2022 PRO

Юрій

Системний адміністратор, комп'ютерний майстер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Rakhiv
Ready to work:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем

from 07.2021 to now (2 years 10 months)
Головне управління пенсійного фонду України в Харківській області, Харків (Орган державної служби)

Підтримання роботи парку ком'ютерної техніки управління (комп'ютери, принтери, сканери, МФУ). Ремонт та модернізація комп'ютерної техніки. Підтримання роботи локальної мережі управління, робота з програмним забезпеченням (встановлення, оновлення, резервне копіювання та відновлення баз даних). Організація робочих місць працівників, контроль за доступом до робочих станцій працівниками. В даний час працюю віддалено в місті Рахові.

Фахівець з супроводу ІТ інфраструктури

from 04.2021 to 06.2021 (2 months)
ІТ-Ресурс, Харків (Аутсорсінг в ІТ сфері)

Встановлення та налаштування в офісах підприємств комп’ютерної та переферійної техніки, програмного забезпечення та відеонагляду. Прокладка та налаштування локальної мережі.

Майстер з ремонту комп’ютерної техніки

from 08.2020 to 11.2020 (3 months)
Сервісний центр №1, Харків (Ремонт комп’ютерної техніки)

Виїзд на виклики з ремонту комп’ютерної техніки на дому у замовника. Встановлення операційних систем, чистка та заміна термопасти. Встановлення та налаштування програмного забезпечення та переферійних приладів. Діагностика та заміна комплектуючих.

Головний спеціаліст відділу адміністрування, супруводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації

from 08.2009 to 11.2019 (10 years 3 months)
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ, Рахів (Орган державної служби)

Підтримання роботи парку ком'ютерної техніки управління (комп'ютери, принтери, сканери, МФУ). Ремонт та модернізація комп'ютерної техніки. Підтримання роботи локальної мережі управління, робота з програмним забезпеченням (встановлення, оновлення, резервне копіювання та відновлення баз даних). Підтримка роботи серверів в управлінні (windows server, free bsd). Організація робочих місць працівників, контроль за доступом до баз даних та робочих станцій працівниками. Робота по захисту інформації (антивірусний захист, контроль доступу переносних носіїв інформації, паролі доступу та ін.). Робота з сестемою відеонагляду.

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет фінансів та банківської справи, Київ
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Диплом бакалавра. Диплом Магістра. Рівень навчання - добре.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Сумлінний та амбітний, маю досвід роботи в державних органах, з комп'ютерним, переферійним та мережевим обладнанням. Завдяки здатності до самонавчання опанував комп'ютерні технології на рівні адміністрування програмного забезпечення та ремонту персональних комп'ютерів та ноутбуків. Шукаю роботу в сфері ком'ютерних технологій де зможу продемонструвати свої навички. Без шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: