Resume from May 2, 2024 PRO

Микола

Керівник, регіональний менеджер, помічник директора, власника, тренер з продажів, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інструктор з лиж

from 12.2023 to now (5 months)
Ski School, Буковель (Краса, фітнес, спорт)

Доброго дня для початку перед тим як Ви ознайомитесь із моїм резюме в якому я виклав тільки частину інформації, хочу одразу написати, я не шукаю роботу як необхідність закрити Вам Вакансію на якийсь період, мене цікавить розумний проект із цікавими людьми з якими я буду навчатись і розвиватись, тому прошу Вас перед тим як пропонувати рієлтора чи водія може ще щось, почитайте уважно моє резюме.Дякую за повагу один до одного.
В цьому сезоні навчаю дітей гірськолижному катанню на лижах. Прибираю страхи перед комплексами різних проблем завдяки спорту. Навчаю впевненості дітей перед різними повсякденнеми перешкодами маю дозвіл дитячого лижного інструктора. Займаюсь з людьми з інвалідністю,працюю з психологічною підтримкою до дітей та вірою в себе, як в особистість,в першу чергу. Більше інформації в моєму інстаграмі.

Військовий

from 03.2022 to now (2 years 2 months)
ЗСУ, Львів (Державні організації)

Тренер - Інструктор

from 08.2020 to now (3 years 9 months)
Тренер - Інструктор, Львов (Краса, фітнес, спорт)

Тренерую людей в спорт залі та гірськолижному спорті. Прибираю страхи перед комплексами різних проблем завдяки спорту. Навчаю впевненості людей перед різними повсякденнеми перешкодами. Працюю з дітьми, маю дозвіл, пройшов курси дитячого лижного інструктора. Займаюсь з людьми з фізичними недоліками, нажаль, не всі ми народились повноцінними,працюю також з психологічною підтримкою та вірою в себе, як в особистість,в першу чергу.

Засновник

from 09.2015 to 08.2019 (3 years 11 months)
Пекарня, Львов (Харчова промисловість)

Засновник ідеї від логотипу назви до втілення спочатку одного цеха до двох. Підбір всього персоналу, комплектація виробництва,переговори з постачаниками та Дистрибуторами. Розвиток та втілення ідей по Бренду по всій Західній та частково центральній Україні. В звязку з продажем Бренду назва в цілях конфеденційності в резюме не оголошується. Бізнес працює!

Регіональний менеджер

from 09.2011 to 08.2015 (3 years 11 months)
ТОВ ПАНИ КРИСТИНА, Хмельницкий (Торгівля продуктами харчування)

Почав з розвитку Хмельницької області на посаді територіально менеджера, через рік часу отримав під керування Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Чернівецьку та Вінницьку області.
Навчання персоналу торгових представників, супервайзера, територіальних менеджерів складу з поводження продукції при доставці, зберіганню, запуски нових філіалів з нуля, повністю під моїм керівництвом від офісу та складу до деректора філії. Виконання планів поставлених задач, проведення тренінгів для персоналу від робочої до керівної ланки. Пішов з посади за власним бажанням.

Торговий предстравник

from 09.2008 to 08.2011 (2 years 11 months)
ТОВ Фудз-Трейд, Хмельницкий (Торгівля продуктами харчування)

Почав карьеру з торгівельного представника,за рік часу розвинув дані мені маршрути, зайняв посаду супервайзера, через рік побудував команду разом з якою розвинув дану мені територію, за що отримав посаду начальника торгового відділу. Пройшов тренінги по підбору персоналу,отримав нагороду найкращого підрозділу за швидкий розвиток території. Маю досвід в огранізації та проведенні якісних промоакцій від власних ідей на результат,підбір промоматеріалу та промоагентів.Пішов з компанії за власним бажанням, пропозиція розвитку та навчання по Західній Україні.

Education

ПЕК НАУ

ТОПА, Киев
Higher, from 2001 to 2005 (3 years 8 months)

Технічна обробка побутової апаратури

Additional education and certificates

Підбір персоналу

2010 три дні

Тренінг менеджмент

2014 три дні

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

References

Бурячок Дмитро Миколайович

Бурячок Дмитро Миколайович

Комерційний директор, ТОВ ПАНИ КРИСТИНА

Contact details are hidden

Additional information

Розглядаю тільки реальні адекватні пропозиції! НЕ ТИМЧАСОВІ, НЕ ЗАТИЧКА КАДРОВОГО МІСЦЯ НА ЯКИЙСЬ ПЕРІОД! Адекватність вітається в першу чергу! НАГОЛОШУЮ якщо у Вас вакансія на яку шукаєте людину постійна текучка кадрів, та Ви звернули увагу на моє резюме, Я ВАС НЕ ВРЯТУЮ! То питання скорше іншого характеру де нам не по дорозі.

Прописаний в місті Києві та маю власне житло в Києві та Львові! Маю автомобіль та права категорії В, вправно вожу автомобілі всіх класів та категорій без ДТП. Легко знаходжу спільну мову з людьми різних категорій, національностей, релігій. Люблю розвиток та навчання в нових галузях, люблю розвиток та досягнення, спорт для мене хобі маю досвід тренування персонала в тренажерному залі маю, дозвіл інструктора по лижному спорту. категорії (С). Підберу персонал проведу навчання в полях, запущу філію навчаю від складського складу, водія, оператора, супервайзера, директора, працюю з подоланнями перешкод. Маю дуже великий досвід роботи з людьми різного характеру, сфер та галузей. Якщо Вам цікаво Ви маєте можливості а не маєте впевненого керівника Вам до мене. Люблю коли прислухаються та винагороджують за досягнення. Сама головна мотивація для хорошого працівника це є його заробіток. Простий до розмов, дуже розбираюсь в людях так як все життя працюю тільки з людьми тому мав різні справи та ситуації. Не люблю зупинятись на досягнутому тому люблю нові ідеї та ріст в цьому. Більше розповім при особистій зустрічі не по телефону, якщо буду зацікавлений. Маю за правило не ділю дурних та розумних так як ми всі є різні кожний проявляє свої якості по своєму. В резюме виклав малу частину маю як велики досягнення так і провали як є ми вчимося на всьому. Легко сприймаю відрядження на любі відстані та тривалості від потреби.ДЕМОБІЛІЗОВАНИЙ В 2023, УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ.(Виїздний за кордон!)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: