Resume from April 16, 2024 PRO

Надія

Помічник директора, 14 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Zolotonosha

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар

from 11.2023 to 12.2023 (1 month)
КЗ "Золотоніська санаторна школа Черкаської області", Золотоноша (Освіта, наука)

Листування з іншими підприємствами, створення наказів, реєстрація пошти, наказів та довідок. Переведення та прийняття дитини до школи. Оформлення нового співробітника. Ведення табелю робочого часу. Оприлюднення договору в програмі Prozzoro. Бронювання військовозобовʼязаних співробітників школи. Надання звіту по бронюванню військовозобовʼязаних до військкомату.

Заступник директора філіалу

from 02.2022 to 08.2023 (1 year 6 months)
ТОВ "Земсервіс-Б", Харків (Нерухомість)

Спеціаліст Групи Логістики та Митного оформлення

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
ПрАТ «Турбогаз», Харків (Машинобудування)

здійснювати підготовку даних для складання бюджету щодо витрат на здійснення митного оформлення та логістичних операцій з вантажами. - своєчасно виконувати розрахунок та нарахування належних митних платежів та зборів в одрамі Державної митної служби України. - організовувати підготовку та укладання договорів на надання послуг щодо отримання документів. - співпрацювати з митними брокерами щодо оптимізації процедури митного оформлення товарів у різні митні режимы. - проводити роботу з транспортно-експедиційними компаніями, щодо оптимізації логістичних схем на транспортування продукції.

Спеціаліст відділу кадрів

from 11.2019 to 02.2021 (1 year 3 months)
ПрАТ «Турбогаз», Харків (Машинобудування)

ведення та зберігання трудових книжок. - Ведення табеля обліку робочого часу. - Облік, перевірка правильності оформлення листків непрацездатності. - Контроль за складанням та дотриманням графіків чергових відпусток. - формування та ведення особових справ співробітників. - надання відпусток, направлення у службові відрядження.

Секретар керівника

from 07.2019 to 12.2019 (5 months)
ТОВ "Данекс", Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Секретар

from 08.2015 to 02.2016 (6 months)
ПрАТ «Турбогаз», Харків (Машинобудування)

прийом відвідувачів. - Прийом телефонних дзвінків. - Ведення діловодства. - Організація нарад. - замовлення квитків та бронювання готелів. - Замовлення канцтоварів. - Виконання прохань керівників

Агент з постачання АХД

from 12.2011 to 07.2015 (3 years 7 months)
ПрАТ «Турбогаз», Харків (Машинобудування)

оформлення рахунків на оплату. - замовлення канцтоварів та господарських потреб. - замовлення та оплата дизельного та 95-го палива. - Складання актів на списання та пересування ТМЦ. - складання щомісячних та щорічних звітів щодо списання палива. - складання договорів. - зустріч делегації та бронювання готелю.

Касир

from 09.2009 to 07.2011 (1 year 10 months)
ІП "Єолія", Харків (Роздрібна торгівля)

Обслуговування покупців на касі, викладка товару у передкасовій зоні, здійснення операцій із прийому, обліку, зберігання та видачі коштів. Забезпечення безпеки грошових коштів, що зберігаються в касі, ведення та облік касових фіскальних документів, підготовка та передача грошей інкасаторам.

Education

ХТЭК КНТЭУ

Фінанси та кредит, Харків
Unfinished higher, from 2012 to 2015 (3 years)

Харківський торговельно-економічний коледж – державний навчальний заклад, який є підрозділом Київського національного торговельно-економічного університету – лідера в оформленні вищої освіти в Україні згідно з Болонським процесом.

Knowledge and skills

Ведение социальных сетей Instagram Viber Telegram

Language proficiencies

  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

Відповідальна, комунікабельна, чуйна, здатна швидко реагувати, стресостійка. У розлученні, є дитина 7 років

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: