Resume from January 12, 2023

Максим

Инженер по охране труда, 12 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Lebedyn

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Гордієнко Максим Олександрович

Мета: Знайти роботу
Домашня адреса: 4220, м. Лебедин, Сумська область
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Дата і місце народження: 23.01.1988 р., м. Лебедин Сумської області
Сімейний стан: одружений , дитина 6 роки
Освіта: Повна вища. В 2009 році закінчив Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр»
Досвід роботи:
З грудня 2009 року по травень 2010 року працював на посаді спеціаліста ІІ категорії відділу землеустрою та охорони земель в УПРАВІННЯ ДЕРЖКОМЗЕМУ у м. Суми. Виконував обов`язки з ведення особистого прийому громадян та видачею довідок про грошову оцінку земельних ділянок і правовий статус.
З липня по січень 2010 року переведений на посаду провідного спеціаліста відділу землеустрою та охорони земель. Виконував обов`язки по контролю за виконаною землевпорядною документацією із землеустрою.
З лютого 2011 року по травень 2012 року переведений на посаду головного спеціаліста сектору Державної інспекції сільського господарства в Сумській області УПРАВІННЯ ДЕРЖКОМЗЕМУ у м. Суми . Виконував обов`язки по здійсненню оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства по м. Суми.
З червня по вересень 2012 року переведений на посаду головного спеціаліста відділу землеустрою та охорони земель. Виконував обов`язки по контролю за виконаною землевпорядною документацією із землеустрою.
З жовтня 2012 року по лютий 2013 року працював на посаді головного спеціаліста відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Сумській обл. в порядку переведення з управління Держкомзему у місті Суми. Виконував обов`язки по здійсненню оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства на території Сумської області.
З вересеня 2015 року по вeрeсeнь 2017 року працював на посаді інженера з охорони праці та випуску техніки на лінію в СТОВ «Хлібороб
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.
Додаткові відомості:
Володію українською і російською мовами, англійською зі словником. Рідна мова - українська.
Маю навики роботи з комп’ютером.
Маю посвідчення водія категорії В,С, також маю власний автомобіль.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: