Resume from June 13, 2023 PRO

Yuri

Приймальник

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець з приймання та обліку товарів

from 02.2016 to 03.2021 (5 years 1 month)
Сільпо, Киев (Роздрібна торгівля)

Приймання та облік товарів.

Education

Донецкий Политехнический Институт

Механический, технология машиностроения (ТМ), Донецк
Higher, from 1988 to 1993 (4 years 10 months)

Дневной стационар. Специальность ТМ объединяет МС (Металлорежущие станки и Инструменты).

Additional information

Зотов Юрій Володимирович
24.03.1971
Фактичне місце проживання:
м. Київ, вул. Лариси Руденко, 10А, кв.35
контактний телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)


Р Е З Ю М Е

Мета: отримання посади приймальника товару, товарознавця, комплектувальника товару, комірника.

Освіта: вища.

Вільно володію навичками роботи з комп’ютером, офісного ПЗ, облікового ПЗ, ТЗД, сканер, інші периферійні пристрої.

Володію англійською мовою на рівні читання та розуміння технічної документації.

Маю навички роботи з ролл-кейджем, ручним гідравлічним візком рокла.


Останнім місцем моєї роботи був супермаркет «Сільпо» на вул. Здовбунівський, 4. Там я працював на посаді фахівця з приймання та обліку товарів більше п’яти років (2015-2021).

За своїми функціональними обов’язками я здійснював приймання товарів по кількості і якості згідно відповідних інструкцій. Перевіряв цілісність упаковки, наявність товарних ярликів, маркування, відповідні супровідні та якісні документи, терміни реалізації товарів тощо. Організовував розвантаження товарів у відповідності до визначеної черговості приймання вантажів та термінів здійснення вантажно-розвантажувальних робот. Вживав заходи із забезпечення збереження товарів при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт. Розміщував прийнятий товар з урахуванням умов зберігання, товарного сусідства, санітарно-гігієнічних норм, термінів реалізації. Щоденно проводив ротацію товарів за термінами реалізації.

Оприбутковував товар відповідно до «Інструкції з оформлення документації при прийомці товару».

Забезпечував своєчасну доставку товарів зі складу до торгового залу відповідно до потреб відділів та здійснення внутрішніх переміщень (фактичне та в електронному вигляді), контролював оптимальну кількість товарних запасів. Про всі відхилення від затверджених норм повідомляв керівництво.

Проводив встановлення, підключення і налаштування вагового обладнання магазину відповідно до діючих інструкцій та вимог.

Контролював своєчасну передачу даних про товар з бази даних комп’ютерного обліку до програмного забезпечення вагового обладнання.

За необхідності здійснював обслуговування та усунення дрібних неполадок робочих станцій, вагового та касового обладнання магазину тощо.

Своєчасно повідомляв керівника про всі технічні проблеми в роботі програмного забезпечення засобів зв’язку та комп’ютерного обладнання магазину. За необхідності оформлював відповідні заявки на Service Desk та контролював їх виконання службою технічної підтримки мережі.

Завжди дотримувався технологій та правил оформлення і обліку втрат товарів згідно відповідних встановлених норм.

Здійснював своєчасне та правильне повернення товарів постачальникам, а також збір, облік, документальне оформлення, збереження та своєчасне повернення або обмін зворотної тари.

Організовував підготовку та проведення планових і часткових переобліків товару в магазині згідно затверджених графіків.

Щоденно готував і забезпечував своєчасну передачу комплектів первинної документації з відповідними супровідними реєстрами до бухгалтерії.

За потреби завжди надавав документи, що підтверджують якість, товарні ярлики, зразки товарів тощо адміністрації під час перевірки магазину контролюючими органами. Завжди забезпечував збереження документів, що підтверджують якість товарів, до остаточного їх розпродажу.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: