Resume from July 22, 2021 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6947590

Начальник відділу кадрів, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Zaporizhzhia

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу кадрів

from 08.2020 to now (3 years 10 months)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Функціональні обов’язки:
- очолення роботи із забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації згідно з цілями, стратегією та профілем підприємства, зовнішніми та внутрішніми умовами його діяльності, які змінюються, із формування і ведення банку даних про кількісний та якісний склад кадрів, його розвиток та рух.
- організація розроблення прогнозів, визначення поточної і перспективної потреби в кадрах і джерел її задоволення на основі вивчення ринку праці, встановлення прямих зв'язків з навчальними закладами і службами зайнятості, контактів з підприємствами аналогічного профілю, інформування робітників підприємства про наявні вакансії, використання засобів масової інформації для розташування об'яв про наймання працівників.
- участь у розробленні кадрової політики і кадрової стратегії підпримєства.
- рішення питання найму, звільнення, переведення працівників, контролює їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства.
- забезпечення, приймання, розміщення молодих працівників згідно з одержаною в навчальному закладі професією і спеціальністю, спільно з керівниками підрозділів і громадськими організаціями здійснює проведення їх стажування та виховної роботи.
- здійснення роботи з добору, відбирання і розставлення кадрів на основі оцінювання їх кваліфікації, особистих і ділових якостей; контролює правильність використання працівників у підрозділах підприємства.
- здійснення планомірної роботи зі створення резерву для висування на підставі таких організаційних форм, як планування ділової кар'єри, підготовка кандидатів на висування за індивідуальними планами, ротаційне пересування керівників і спеціалістів, навчання на спеціальних курсах, стажування на відповідних посадах.
- участь в атестації, розробленні заходів щодо реалізації рекомендацій атестаційних комісій, визначає коло працівників, які підлягають черговій та повторній атестації, забезпечує підготовку необхідних документів (крім медичних працівників).
- організація своєчасного оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями і наказами керівника підприємства, облік особового складу, видавання довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працюючих, збереження і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів, а також підготовку матеріалів для рекомендації працівників до заохочень та винагород.
- вживання заходів щодо вдосконалення форм і методів роботи з кадрами.

Education

Київський інститут бізнесу та інформаційних технологій

Фінанси, фінанси та кредит, Київ
Higher, from 2013 to 2014 (1 year 3 months)

Additional education and certificates

Вища школа кадровика, Електронні трудові книжки та е-лікарняні

2020, 1 місяць

MCFR-Україна та Національний Юридичний Університет ім. Я.Мудрого, Кадровий документообіг

2021, 3 місяці

Additional information

12.07.2016 р. – 14.08.2020 р. бухгалтер 1 категорії, ТОВ «Запорізький титано – магнієвий комбінат», сфера діяльності – кольорова металургія, м. Запоріжжя.
15.10.2013 р. – 08.07.2016 р. Начальник відділу кадрів, КУ «Запорізька станція екстренної (швидкої) медичної допомоги» ЗОР, сфера діяльності - медицина, м. Запоріжжя
07.05.2013 р. – 14.10.2013р. - інспектор з кадрів, КУ «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради, сфера діяльності компанії - медицина, м. Запоріжжя

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: