Resume from April 1, 2021

Анна

Економіст, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Stara Syniava
Ready to work:
Remote, Stara Syniava

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

начальник відділу

from 02.2016 to 02.2021 (5 years)
Відділ фінансів Старосинявської РДА, Стара Синявка (планування та виконання районного бюджету, ефективне використання бюджетних коштів)

Здійснювала загальне керівництво відділом, брала участь у нарадах, колегіях. Ініціювала засідання комісій з питання повноти та своєчасності надходжень до бюджету податків, зборів та інших обов"язкових платежів. Проводила моніторинг рівня заробітної плати в районі по тих підприємствах, установах та ФОПах. у яких рівень заробітної плати менший за мінімальну.

Education

Тернопільська академія народного господарства

Облік і аудит, Тернопіль
Higher, from 1993 to 1997 (3 years 10 months)

В 1993 році вступила до Бучацького інституту менеджменту і аудиту, а в червні 1997 року закінчила повний курс Тернопільської академії народного господарства за спеціальністю облік і аудит (спеціалізація облік і аудит в сільському господарстві)

Knowledge and skills

Організаторські здібності Граматично правильне мовлення Дія Тестування

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Після закінчення ВУЗу в липні1997 року призначена на посаду інспектора 2 категорії відділу доходів відділу фінансів Старосинявської РДА, в листопаді 2001 року призначена на посаду начальника відділу доходів фінансового управління, в лютому 2016 року призначена на посаду начальника управління фінансів. У зв"язку з реорганізацією переведена на посаду начальника відділу фінансів, а 1 лютого 2021 звільнена з посади начальника відділу фінансів Старосинявської райдержадміністрації через ліквідацію району. Загальний трудовий стаж 23 роки 6 місяців.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: