Resume from May 23, 2021 PRO

Александр

Экономист, страховщик, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Ведущий специалис корпоративного бизнеса

from 03.2005 to 11.2019 (14 years 8 months)
СК "АХА" Страхование, Днепр (Фінанси, банки, страхування)

15 років у страхуванні, майже 10 років у сфері громадського харчування
Клієнти ПрАТ «Торгівельний дім Масандра», ТОВ «АВ метал груп», ПрАТ «ЕДЕМ», ТОВ «Стась и К», ТОВ «НІК & СО», ТОВ «Сніговик» (ТГ Рейнфорд), (три об’ екта Материка) ТОВ «Вавилон», ТОВ «Бартоломео» (ТД «ЛОГОС»), ТОВ Система аптек «Лінда-Фарм», ТОВ «СТЕКО», ТОВ «ДІССТА», ТОВ «Аквапласт», ТОВ «ЕММ», ТОВ «Завод «ПРОГРЕС», Корпорація «Гранд Кепітал Груп» Корпорація Афіна Груп, Корпорація «АртПродюс Груп» Корпорація та багато інших підприємств та підприємців.
Інтереси: садівництво-виноградарство, активний відпочинок. Добре знаюсь на страхуванні, та банківському страхуванні, та документації цих або банківських напрямків. Також захоплююсь кулінарією та футболом, збором грибів та риболовлею.
Іноземні мови: Російська та Українська вільно, Французька зі словником.
Професійні навички: Прав та машини не маю. Впевнений користувач ПК, а також програмами 1С, Галактика, Та тарифікатори різних типів.
Страхові продукти: Страхування майна фізичних осіб та юридичних осіб (майно, товари в обігу, механізми та обладнання) КАСКО, ОСАГО, Спецтехніка, страхування вантажів, ДГО, перестрахування (не путати з пролонгацією договорів), невеликий досвід в врегулюванні збитків і т.д.
Обов’язки: Планування, розрахунок кошторису, ведення планових показників, андерайтинг, сюрвей, переговори з клієнтами, банками, автосалонами, складання та розробки оферти. Та багато іншого
Особисті якості: Стресостійкий, комунікабельний, цілеспрямований, доброзичливий, бажання працювати і заробляти, розвиватись, пунктуальність.
Посадою агента не цікавить.

Education

Металлургическая академия

Учёт и аудит, Днепр
Higher, from 2000 to 2002 (2 years 2 months)

Специалист

2000 - 2002 Державний інститут післядипломної освіти керівників та спеціалістів при Державний інститут післядипломної освіти керівник і спеціалістів металургійного комплексу України. За спеціальністю: 7.050106

Облік і аудит, Дныпропетровськ
Higher, from 2000 to 2002 (2 years 2 months)

Учёт и аудит экономист/менеджер/аудитор/бух учёт

Additional education and certificates

З 1992 по 1993р. навчався у ВПУ№ 17 за спеціальністю "повар" •З 1993 по 1995 технолого-економічний технікум Міністерства чорної

1993-2005

Knowledge and skills

Користувач ПК Галактика ERP Вс ё Всё указано в резюме

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner
  • French — beginner

Additional information

Стресостійкий, комунікабельний, цілеспрямований, доброзичливий, бажання працювати і заробляти, розвиватись, пунктуальність.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: