• PRO

Марина

Бухгалтер, менеджер, економіст, логіст, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Mukachevo

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 03.2016 to now (8 years 6 months)
КНП"Мукачівська ЦРЛ", Мукачево (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Проведення поточних платежів, клієнт-банк,клієнт-казначейство,аналіз стану рахунків, ведення М/о 2,3.8.Ведення банківських операцій в програмі 1 С 7: та Is-Pro.Обробка наказів(відрядження,відпустки,звільнення, прийом працівників).Нарахування з/плати, лікарняні.Виборки для звітів.Робота з первинними документами.Реєстрація договорів.

Education

Львівська комерційна академія

Фінанси та кредит, Львів
Higher, from 2011 to 2012 (9 months)

До цього часу здобула освіту молодшого спеціаліста за фахом "Бухгалтерський облік і аудит" в Мукачівському кооперативному фінансово-економічному технікумі (стаціонар 2005-2008 рр.), далі навчалася в Ужгородській філії київського національного торгово-економічного університету на заочній формі навчання, де отримала освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра:Спеціальність "Економіка і підприємництво (2008-2011 рр.).Магістратуру закінчила у 2012 вже у Львівській комерційній академії.

Additional information

Відповідальність, комунікабельність, активна життєва позиція, вихованість, бажання вдосконалюватись та розвиватись, пізнання нових навичок у роботі, не зупинятися на досягнутому, вміння ставити цілі та досягати їх.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: