Resume from February 21, 2024 PRO

Микола

Економіст, начальник відділу

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу супроводження транзакційних та карткових операцій

from 12.2021 to now (2 years 6 months)
АТ "ОКСІ БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Супроводження операцій електронної комерції, P2P, A2C/C2A, торгового еквайрингу. Контроль та відображення клірингу еквайрингових та емітенських операцій з платіжними картками. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних та карткових рахунках. Супроводження операцій з платіжними картками. Супроводження диспутних операцій.

Начальник відділу по роботі з платіжними системами та претензійній роботі

from 10.2021 to 12.2021 (2 months)
АТ "ЮНЕКС БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Контроль та відображення розрахунків з платіжними системами. Облік операцій з платіжними картками. Контроль залишків транзитних рахунків. Супроводження диспутних операцій. Супроводження емісіїї платіжних карток.

Начальник відділу емісії платіжних карток

from 10.2015 to 10.2021 (6 years)
АТ "КБ "ГЛОБУС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу.Супроводження емісіїї платіжних карток. Забезпечення взаємодії різних підрозділів Банку (відділів ГО, відділень) щодо обігу карток. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Взаємодія з процесінговим центром.

Начальник відділу платіжних карт

from 07.2011 to 10.2015 (4 years 3 months)
ПАТ "Радикал Банк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Адміністрування BCZ Card. Налаштування тарифів в BCZ Card. Інкасація банкоматів. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Конроль та звірка балансу. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Зарахування та списання грошових коштів. Контроль та відображення клірингу операцій з платіжними картками. Відкриття кредитних ліній. Нарахування відсотків. Взаємодія з процесінговим центром. Супроводження емісіїї платіжних карток та друку пін конвертів.

Головний економіст відділу пластикових карт

from 07.2008 to 07.2011 (3 years)
АБ "УКООПСПІЛКА", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Адміністрування BCZ Card. Налаштування тарифів в BCZ Card. Інкасація банкоматів. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Конроль та звірка балансу. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Зарахування та списання грошових коштів. Контроль та відображення клірингу операцій з платіжними картками. Відкриття кредитних ліній. Нарахування відсотків. Взаємодія з процесінговим центром. Супроводження емісіїї платіжних карток та друку пін конвертів. Звітніть НБУ форм. 401, 402, 403,40 Розробка та супроводження проекту щодо вступу в МПС MasterCard Worldwide

Головний спеціаліст операційного відділу

from 05.2007 to 07.2008 (1 year 2 months)
Головне управління Державного казначейства України у м. Києві, Київ (розподіл бюджетних коштів)

Обслуговування бюджетних організацій. Супроводження операцій з перерахунку грошових коштів бюджетним організаціям, а також операцій з видачі готівкових грошових коштів через комерційні банки. Документарне оформлення операцій з переказу грошових коштів.

Education

Національний аграрний університет

Аграрний менеджмент, економіст-маркетолог, Київ
Higher, from 2005 to 2006 (9 months)

Ірпінський економічний коледж

Економіка і підприємництво, Облік і аудит, Ірпінь
Unfinished higher, from 2002 to 2005 (2 years 8 months)

Ірпінський економічний коледж

Економіка і підприємництво, бухгалтер, Ірпінь
Specialized secondary, from 2000 to 2002 (1 year 9 months)

Additional information

АБС Б2, IS-Card, SR-Bank, SQL - запити, Mastercard Connect, Visa Online, VBA, BCZ Card, UPC Online, УкрКарт Online, Pin-print, АБС БАРС

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: