Resume from May 19, 2021 PRO

Антоніна

Бухгалтер, 13 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Bilokurakyne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення, спеціаліст першої категорії управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку

from 03.2006 to 01.2021 (14 years 10 months)
ГУНП в Луганській області, Білокуракине (Державні організації)

Виконую обробку табелів обліку робочого часу, розрахунок листків непрацездатності, відпусток, обробку кадрових документів: прийом, переміщення, звільнення тощо ,розрахунок та нарахування премій, доплат, авансу, заробітних плат працівників. Виконую контроль витрат з фонду оплати праці, аналіз бухгалтерських проводок по зарплаті, формування та подача звітності 1-ДФ, ЄСВ в программі 1-ДС, підготовку данних для складання балансу та оперативних зведених звітів про доходи та витрати грошових коштів. Маю досвід кадрової роботи. Вмію вести облік особового складу підприємства згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлювати прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю. Формувати і вести особові справи працівників, вносити зміни. Беру участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів. Маю такі професійні якості, як; точність і акуратність; уважність, оперативність, аналітичне мислення, добре розвинена оперативна пам'ять.

Education

Донбаський державний технічний університет

Факультет: економічної перепідготовки Спеціальність: спеціаліст з обліку і аудиту, Алчевськ
Higher, from 2005 to 2007 (1 year 9 months)

Харківський політехнічний інститут

Хімічне машинобудування, машини та апарати хімічних виробництв, Харків
Higher, from 1987 to 1993 (5 years 5 months)

More resumes of this candidate

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: