Resume from October 29, 2021

Наталія

Керуючий магазином, адміністратор

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Цимбалюк Наталія Дмитрівна
16.01.1984р.
моб.[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Моя ціль: працювати в динамічно розвиваючій компанії на посаді керуючий магазином,адміністратор
Досвід роботи:
ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика)
-Посада:керуючий магазином.Період роботи: 06.01.2016-9.03.2021рр
Обов'язки:
*Управління операційною діяльністю магазину(забезпечення збільшення обсягів продажу та виконання планів,своєчасне проведення переоцінок,підготовка та проведення інвентаризацій,організація обліку товарно-матеріальних цінностей та основних засобів,ведення звітної документації,контроль за дотриманням касової дисципліни,контроль санітарно-технічного стану приміщень,стану охорони праці і пожежної безпеки)
*Управління асортиментом(контроль наявності повного товарного асортименту у торговельному залі згідно товарним залишкам,організація і контроль прийомки товару та переміщень між магазинами,оптимізація товарних залишків,контроль за термінами придатності,проведення моніторингу у конкурентів)
*Управління персоналом(пошук,співбесіди,відбір,адаптація на новому місці,навчання,мотивація,контроль дотримання стандартів обслуговування,планування та контроль дотримання графіку виходу та табелів обліку робочого часу та відпусток,щоденне доведення планових показників і контроль за їх виконанням).
-Посада:старший продавець ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика).Період роботи:17.01.2007-01.06.2016
Обов'язки:
Здійснення касових операцій; оформлення прибуткових та видаткових касових документів; ведення касової книги, касова звітність; забезпечення безперебійної роботи кас; проведення операцій повернення товару; вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; забезпечення ефективного, культурного та якісного обслуговування клієнтів; участь у проведенні інвентаризацій.
-Посада:продавець ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика)Період роботи:20.03.2006-17.01.2007
Обов'язки:
Викладка таварів; заміння цінників; робота на касі; надання якісних консультацій.
Освіта:
Навчальний заклад: Вінницький торговельно-економічний інститут(КНЕУ);ступінь: магістр;спеціальності: товарознавство та комерційна діяльність.
Вміння та навики:
Мова: українська,російська-вільно
Комп'ютерні навички: MS Office(Word, Excel),навички роботи з Internet , 1 C
Професійні навички:вміння проводити підбір,навчання і управління персоналом;ефективне планування та організація робочих процесів,мотивація персонлу та контроль роботи;ведення касової документації та проведення переобліку магазину.
Додаткова інформація:
Особисті якості: цілеспрямована,комунікабела,відповідальна,вмію швидко приймати необхідне рішення,наполеглева,уважна,легко навчаюсь новому,вмію працювати в команді,маю організаторські здібності.
Водійські права категорії "В"

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: