Resume from May 11, 2024 PRO

Вадим

Директор підприємства

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 07.2019 to 06.2021 (1 year 11 months)
Оделеко, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ТОВ «Оделеко» (м. Одеса) - електромонтажна компанія, що працює на ринку цивільного і промислового будівництва. Є сертифікованим партнером «Шнайдер Електрик Україна».

Головний енергетик

from 06.2016 to 07.2019 (3 years 1 month)
VITMARK, Одеса (Харчова промисловість)

Договірна робота, постачання усіма видами енергії (електроенергія, газ, мазут, пар, повітря, вода), організація безаварійної експлуатації всього енергетичного устаткування: понижуючі підстанцій (10 / 0,4 кВ - 7шт. та 6 / 0,4 кВ - 3 шт.), котельна потужністю 26,5 тон пари на годину, обладнання з видобутку води та водопідготовки, обладнання очисних споруд.
За час роботи відновлена вся документація по електропостачанню, реалізовано проекти:
- з перекладу котельні на альтернативне тверде паливо;
-по організації обліку паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження автоматизованої системи (АСТОЕ);
-по впровадженню системи енергетичного менеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001.

Senior Electrical Engineer

from 08.2014 to 02.2016 (1 year 6 months)
AzMDF, Баку, Азербайджан (AzMDF (Баку, Азербайджан) - Виробництво плит MDF, паперу для ламінування, ламінування плит, виробництво ламінованого паркету)

Електропостачання і організація безаварійної експлуатації деревообробного обладнання з виробництва плити MDF, ламінування та виробництва лам.паркета.
За час роботи розроблений проект електропостачання, проведений монтаж "з нуля" і введення в роботу ліній з виробництва паперу для ламінування фірми VITS і лінії ламінації Wemhoner.
Розроблено проекти електропостачання виробничого цеху Isuzu, будівлі офісу АзТехніка і складу готової продукції.

Єнергоменеджер

from 09.2009 to 07.2014 (4 years 10 months)
ПАТ "Енергомашспецсталь", Краматорськ (ПАТ "Енергомашспецсталь" (Спеціалізується на випуску литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для важкого, енергетичного і транспортного машинобудування, металургійної, і гірничодобувної промисловості).)

Посадові обов'язки: планування, поставка паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР), організація моніторингу та аналізу енергоспоживання, розробка і впровадження енергозберігаючих заходів та питомих норм витрат ПЕР, контроль їх виконання. Складання звітності за всіма видами ПЕР. Ведення ділових переговорів і укладення договорів на поставку ПЕР. Складання звітів щодо зниження викидів парникових газів за проектом спільного впровадження (Кіотський протокол). Взаємодія з контролюючими інстанціями і органами статистики.
Досягнення: побудована служба енергоменеджменту, впроваджена автоматизована система обліку паливно-енергетичних ресурсів з покриттям 97 відсотків від загального енергоспоживання підприємства (понад 200 точок обліку). Введена в промислову експлуатацію АСКОЕ. Розроблено нормування енергоспоживання за всіма видами робіт. За рахунок розробки і впровадження енергозберігаючих заходів знижено енергоспоживання на 5-7 відсотків. Побудована та сертифікована німецьким органом по сертифікації TUV-Thuringen система енергоменеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001: 2011.

Начальник сектора енергозбереження

from 10.2007 to 09.2009 (1 year 11 months)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (ПАТ "Орджонікідзевський ГЗК"-видобування та збагачення марганцевої руди.)

Посадові обов'язки: контроль використання паливно-енергетичних ресурсів на комбінаті, розробка та впровадження заходів з енергозбереження, впровадження передових енергозберігаючих технологій в цехах комбінату. Ведення ділових переговорів і укладення договорів. Робота з контролюючими органами. Складання планів та звітів по енергоспоживанню.

Головний енергетик

from 09.2005 to 10.2007 (2 years 1 month)
НВО "Донікс", Запоріжжя (Виробництво зварювального дроту)

Посадові обов'язки: організація безаварійної роботи електроустаткування виробництва. За період роботи на підприємстві створена енергослужба, відновлена необхідна документація та електричні схеми. Регулярне проведення ППР зменшило аварійність на 80%, а оперативне реагування на відмову в роботі електрообладнання знизило простій обладнання до мінімуму.
Виконана газифікація підприємства.
У зв'язку зі збільшенням виробництва проведена робота з проектування та будівництва додаткової трансформаторної підстанції 35 / 0,4 кВ.

Головний енергетик кар'єру

from 10.1994 to 09.2005 (10 years 11 months)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (видобування та збагачення марганцевої руди)

Посадові обов'язки: з 1994 року енергетик дільниці кар'єру, з 1997 року енергетик кар'єру, з 2001 по 2005 рік - головний енергетик кар'єру. В обов'язки входило електропостачання та організація безаварійної роботи гірничо-транспортного електроустаткування, складання заявок, своєчасне і якісне виконання ППР, організація оперативного усунення відмов у роботі електрообладнання та електричних мереж. Обслуговувалося 12 км високовольтних ЛЕП 35 і 6 кВ, 10 км високовольтних кабельних ліній (35 і 6 кВ), енергоспоживання обладнання більш 2 млн. кВт.год на місяць.

Education

Національний технічний університет України

Інститут післядипломної освіти, Київ
Higher, from 2013 to 2013 (1 month)

«Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження» - пройшов дистанційне навчання за спеціальністю «Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження». За результатами тестування виданий сертифікат Державного зразка.

Національний технічний університет України

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, Київ
Higher, from 2012 to 2012 (меньше 1 года)

Пройшов професійну перепідготовку за спеціальністю «Енергетичний аудит». Виданий диплом, що засвідчує право ведення професійної діяльності в сфері енергетичного аудиту.

Санкт-Петербурзький державний економічний університет

Інститут додаткової освіти, Санкт-Петербург
Higher, from 2012 to 2014 (2 years 1 month)

Пройшов навчання за програмою «Майстер ділового адміністрування» (МВА). За результатами захисту атестаційної роботи присвоєно кваліфікацію МВА.

Запорізький державний технічний університет

Електропривод і автоматизація виробничих процесів і технологічних комплексів, Запоріжжя
Higher, from 1988 to 1993 (4 years 10 months)

Кваліфікація: «Інженер-електрик»

Knowledge and skills

MS Office Пользователь ПК AutoCAD Пользователь Internet sPlan Знание офисных программ Специалист в области энергетического менеджмента

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Спеціаліст в галузі енергетичного менеджменту. Загальний стаж 27 років, все на керівних посадах. Маю знаннями, підкріпленні успішною практикою за напрямками: енергоменеджмент, енергоаудит, енергетика, електрика, енергопостачання. Маю успішний управлінський досвід в тому числі в розробці, впровадженні та здійсненні технічного нагляду за новими проектами з урахуванням їх економічної доцільності, моніторингом та складанням звітів про їх ефективності з урахуванням відповідності законодавчим вимогам і намічених термінів виконання.
Маю високі комунікативні навички та організаторські здібності. Вмію працювати в команді, розумію цілі і завдання компанії, завжди дотримуюся корпоративної етики.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: