Resume from March 24, 2024 PRO

Роман

Бухгалтер ресторану (єдиний), 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник бухгалтера-розподілювач робіт

from 07.2013 to now (10 years 8 months)
Київенерго / Киевэнерго, Київ (Енергетика)

Ця робота дозволила мені повірити у власні сили і те, що я зможу повернутися в сферу HORECA до роботи після 19 операцій та знову бути суспільно-корисним та мати сили працювати в улюбленій сфері. Моя робота полягає в складанні схем теплових та газових мереж в программі AutoCad. Але все одно відчуваю прагнення повернутися в індустрію доброзичливості. До того ж, тема моєї дипломної роботи була "Транс Національні Корпорації в готельно-ресторанній сфері". Працюю на пів-ставки від мінімальної з/п.
Сподіваюсь на гендерну рівність.

Директор, бухгалтер

from 04.2005 to 11.2007 (2 years 7 months)
ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовый" («Смарагдовий»), Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)

Заснував підприємство разом із працівником російського банку. Створив дружній колектив. Займався підбором та навчанням кадрів. Займався веденням бухгалтерії підприємства за допомогою програм 1С:8.2.+Общепит та Рарус. Планував перейти на R-Keeper та StoreHouse 4v, чому й встиг вивчити його. Перевіряв відповідність накладних товарних та накладних по товару. Популяризував кафе, зробивши його популярним місцем проведення великих заходів (ювілеї, весілля) та п'ятничних музичних вечорів. Вивів кафе в беззбитковість, але потрапив в ДТП на стадії захисту дипломної роботи ВСГУТУ (Східно-Сибірського технологічного університету), чому й воно було зачинено. Гроші за кафе пішли на моє лікування (19 операцій), в проміжках між якими закінчив курси обліковців та магістратуру Національної Академії статистики, обліку та аудиту.

Розпорядник (керуючий), бухгалтер-товарознавець

from 03.2002 to 02.2005 (2 years 11 months)
ООО "Тандем" кафе "Жили-Были", Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)

Я відповідав за створення колективу кафе, складання меню розрахунок собівартості та норми прибутку, створення калькуляційних та технологічних карт (разом з шеф-кухарем). Створення дружньої робочої атмосфери в колективі кафе. Проводив тижні національних кухонь. Вивів кафе на лідируючи позиції в місті. Преміум-класа, в підтвердженні цього - робітники залучались до обслуговування віп-делегацій, якто делегацій Прєм'єр-міністра Малайзії та віце-прєм'єра РФ.

Офіціант, Адмінстратор, бухгалтер кафе

from 07.1996 to 01.2001 (4 years 6 months)
ГТК "Гесер", Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустрічав та обслуговував гостей та організовував роботу в ресторані в якості адміністратора. В 1998 році став "Кращим офіціантом Бурятії". В кафе при ресторані відповідав за операційну бухгалтерію після проходження практики.
Готель був був на той час кращим в Бурятії.

Education

Національна Академія статистики, обліку та аулиту

Менеджмент ЗЕД, Київ
Higher, from 2013 to 2018 (5 years 4 months)

Вирішив отримати повну вищу освіту в виші недалеко від дома, бо ДТП було на стадії захисту дипломного проекту в Улан-Уде і мене було відраховано.

Східно-Сибірський державний технологічний університет технолгії та управління

Інститут економіки та права, Улан-Уде
Specialized secondary, from 2001 to 2007 (6 years 1 month)

Під час практики проходив виробничу практику в бухгалтерії готелю "Гесер". Але під час захисту дипломної роботи потрапив в ДТП та опинився в реанімації.

КПІ, Кафедра управління виробництвом

Київ
Secondary, from 1994 to 1996 (2 years)

Склавши тестовий іспит після отримання медалі фіз.-мат школи при КПІ вступив до вищу, але поїхав до батьківщини мами до осліпшої бабусі з метою допомоги, тому перевівся до Східно-Сибірської державної технологічної академії.

Additional education and certificates

Великий Річний Семінар 2020

2020, 2021, 2022

7eminar.com (Бухгалтерський Канал №1)

2020, 2021

Учбовий центр "Пульс", курси бухгалтерів 1С:8.3+M.e.doc

2018-2019, 6 місяців

Курс товарознавця

2013, Дякуючи другу з Улан-Уде, що приятелює з Олегом Сктрипкою, за адміністраторів з Сім'ї пройшов навчання товарознавця

Навчальний Центр Reihkartz Honel Management, https://online-hotel-school-rhg.davintoo.com/resources/execute/32607

2021 з 2 травня, 1 місяць,

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік R-Keeper Ведення звітності iiko Poster 1С-Рарус Вміння розроховувати технологічні та калькуляційні карти Менеджмент персоналу

References

  • Маркакова А.А.

    Маркакова А.А.

    Колишній Генеральний директор, ГГТУ "Гэсэр"

    Contact details are hidden
  • Щербина Володимир

    Щербина Володимир

    Майстер ДКК-2, СВП КТМ

    Contact details are hidden

Disability

2nd degree.
У мене остемієліт (хроничний перелом) внаслідок ускладненнь після ДТП 2007 року.

Additional information

Хочу повернутися до звичайної роботи. Прохання не зважати на мою інвалідність, тому що бухгалтеру не обов’язково ходити рівно та бути фізично сильним. Потрібно мати голову, а вона в мене є. За час, що відновлювався, отримав повну вищу освіту та закінчив курс HORECA-бухгалтерія від Reighkartz Hotel Management.До того За час, що лікувався, отримав повну вищу освіту та закінчив кілька курсів бухгалтерії, як то: Курси бухгалтерів+1С: 8.3. від Бухгалтерської школи "Пульс", брав участь в Великих бухгалтерських Семінарах спочатку очно, потім онлайн від 7emanar.com (Бухгалтерської Відеоплатформи №1) в 2019-22 рр. Компанія має право на податкові пільги, бо я є інвалідом 2 групи довічно.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: