Максим

Юрист-господарник, корпоративний, юрисконсульт (провідний)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Pokrovsk
Ready to work:
Pokrovsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Доценко Максим Олександрович
Дата народження: 25.04.1980 р.
Сімейний стан: не одружений
Адреса проживання: Донецька область, м Покровськ
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section).

Освіта: з 08.1997 р. по 06.2001 р. навчався на стаціонарному відділенні Донецького інституту внутрішніх справ при Донецькому національному університеті (на даний час Донецький юридичний інститут), після закінчення якого, отримав диплом спеціаліста-юриста за фахом «Правознавство».
Володіння мовами: ділові українська (сертифікат), російська, англійська (зі словником).
Рівень володіння ПК: впевнений користувач.
Практичний стаж трудової діяльності:
- у період з 07.2001 р. по 10.2006 р. - служба в ОВС (досудове розслідування кримінальних справ);
- з 05.2007 р. по 03.2009 р та з 07.2011 р. по 12.2018 р. - юрист АТ в сфері машинобудування (самостійне забезпечення юридичною підтримкою господарської діяльності роботодавця, становлення юридично правильної поточної (договірної) роботи підприємства, охоплюючи всі аспекти його діяльності від корпоративних, трудових відносин тощо, до схеми роботи з контрагентами, значний практичний досвід участі у спорах з контролюючими органами, оскарження їх рішень в спеціалізованих судах різних інстанцій, позитивним для роботодавця результатом яких є ряд судових рішень);
- з 09. 2016 р. по 09.2019 р. – провідний юрисконсульт Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет».
Крім того, з 2009 р. та по теперішній, вільний від основної роботи, час, - приватна юридична практика (у вигляді консультаційної правової допомоги як фізичним так і юридичним особам у випадках порушення, оспорювання чи невизнання прав і законних інтересів в різних сферах життєдіяльності, незалежно від галузі нормативно-правового регулювання), самоосвіта в сфері політ. економіки, психології, ін. суміжних наук.
Особливі якості:
маю достатньо здорові амбітність та честолюбство, уважний, емоційно врівноважений, організований, здатний до оперативного вирішення стратегічно важливих, невідкладних завдань, виконавчий, комунікабельний, відповідальний. До критики ставлюся позитивно, якщо вона ділова.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: