Resume from April 22, 2024 PRO

Микола

Продюсер, креативний директор, керівник проєкту

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Remote, Ternopil, Uzhhorod, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ПРОДЮСЕР

from 10.2023 to now (6 months)
VISION BOARD, Київ (ЗМІ, медіа)

* Допомога сталому інституційному розвитку українських медіа та розвитку українських медійних спеціалістів, інженерів та творців, а особливо журналістів, журналістів-розслідувачів, редакторів.
* Допомога підсиленню технологічних користувацьких знань медійників про професійні технології, обладнання, програмне забезпечення задля збільшення виробництва та пропозиції на ринку України та світу якісного українського медійного контенту.
* Розвиток інженерних та творчих медійних спеціалістів, медійних команд, медійних компаній.
* Підвищення персональної, командної, корпоративної ефективності та конкурентоздатності медійників.
* Підготовка та проведення медіатехнологічних просвітницьких вебінарів-презентацій.

КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОДЮСЕР

from 09.2023 to now (7 months)
NEW MEDIA LAB, Київ (ЗМІ, медіа)

* Розробка, проєктування та побудова ефективних, сучасних, економічно-доцільних, рентабельних нових медіа та медійних продуктів, виконання трансформації, перезапуску, апгрейду, злиття медійних компаній, партнерський супровід безперебійної експлуатації робочих процесів, технологій та обладнання медійних компаній.
* Створення ефективних, гнучких, еластичних, економічно-доцільних робочих процесів (Workflow) медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Підбір та визначення, в тому числі через тендерні процедури, ефективних, виробничо-доцільних, економічно-доцільних технологічних рішень для реалізації створених робочих процесів.
* Створення функціональних схем виробничих та сервісних трактів медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Створення та проведення навчальних програм інженерного та користувацького рівня для технотімів та експлуатантів робочих процесів, технологій та обладнання.
* Створення стратегії та тактики технологічного розвитку медійних компаній.
* Супровід створенню принципових схем, специфікацій виробничих та сервісних трактів медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Супровід створенню архітектурно-будівельної, дизайнерської проєктної документації.
* Супровід побудові, побудова економічно-доцільних медійних компаній.
* Супровід безперебійної експлуатації робочих процесів, технологій та обладнання.

ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ, КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР

from 11.2022 to now (1 year 5 months)
ГО "УКРАЇНСЬКЕ МЕДІЙНЕ МАЙБУТНЄ", Київ (ЗМІ, медіа)

* Побудова, розвиток сучасних інституційних ціннісних медіа для демократичного розвитку України.
* Сприяння сучасній медійній освіті та її впровадженню, організація ефективних освітніх майданчиків. Організація наукової та практичної розробки, інтеграції в медіа сучасних методів, засобів, інструментів медіатворчості, медіавиробництва, медіаменеджменту та медіаінженерії.
* Сприяння проєктуванню та побудові нових, сучасних медіа, надання консультацій, підтримка проєктування адаптації та реконструкції медіа.
* Практична участь в реалізації проєктів адаптації, реконструкції, побудови сучасних медіа.
* Допомога в розробці та створенні власних медійних майданчиків, створенні власного медійного контенту освітнього, документального, художнього характеру.

КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР МЕДІАХОЛДИНГУ A/V

from 12.2021 to 06.2022 (6 months)
медіахолдинг Live Network (телевізійні канали «Live», «Odesa Live», «Типовий Київ»), Київ (ЗМІ, медіа)

* Антикризовий перезапуск каналів холдингу зі зміною концепції мовлення - з розважальної на інформаційну: в перші 2 місяці канали дали ріст глядацького перегляду.
* Ребрендинг: протягом 1,5 місяців підготував проєкт повного ребрендингу холдингу та його телеканалів.
* Нове графічне оформлення: за 1,5 місяці створив внутрішніми ресурсами каналів та залученими спеціалістами повний пакет нового графічного омузиченого оформлення основного ефіру телеканалів «Live» та «Odesa Live», новий пакет інфографіки, 5 повних омузичених комплектів проєктної графіки програм холдингу, концептуально розробив та запустив у виробництво нове графічне оформлення та музичний супровід 15 нових великих студійних проєктів для телеканалів медіахолдингу.
* Нові інноваційні студійні рішення: за 2 місяці розробив нову трансформативну декорацію великої студії павільйону для створення лінійки інформаційних ток-шоу прайму, концептуально розробив сучасні, інноваційні, інтерактивні трансформативні декорації інформаційного мовлення для студій АСК холдингу.
* Нові проєкти: за 2,5 місяці були розроблені концепти 18 великих студійних проєктів та 15 проєктів студій АСК, режисерські рішення, основне мізансценування, світлові рішення, можливість безшовних переходів, розроблені стилістичні рішення образів ведучих проєктів.
* Нова холдингова ефективність: за 2,5 місяці розробив у своїй частині декілька вдалих конфігурацій спільного ефективного, ощадливого та із залученням інновацій використання ресурсів холдингу усіма його структурами.
* Новий штатний розпис: за перший місяць вдалої оптимізації бюджету холдингу та переходу на модель інтенсивного інноваційного інформаційного мовлення розробив у своїй частині декілька робочих штатних конфігурацій роботи усіх телеканалів медіахолдингу та щоденного прямого ефіру з оновлених студій АСК і великої студії павільйону.
* Через початок війни телевізійний напрямок діяльності медіахолдингу був заморожений, ребрендинг, розробка та впровадження нових проєктів зупинена.

АВТОР, ПРОДЮСЕР, КРЕАТИВНИЙ ПРОДЮСЕР A/V

from 10.2018 to 12.2021 (3 years 2 months)
SV Project (документальний фільм "Серце Всесвіту"), Київ (ЗМІ, медіа)

* Виробництво великого документального науково-популярного фільму про Україну: розслідування та реконструкція історичних подій, історій та фактів, про які важливо знати всьому світу.
* Проєкт порушує важливу соціальну проблему самоповаги громадян України та віри у свою країну, з акцентом на підвищення патріотизму.
* Ця робота є обґрунтованою, науково доведеною, цікавою за формою та пізнавальною за змістом про Україну в Україні та світі.
* Цей твір — історична та сучасна Україна, яка є впливовою частиною світу, його серцем — неймовірним у своїй красі, про яке має знати більше людей.
* Цей проєкт – історія народження національної свідомості, популяризації національної ідеї та історія становлення та розвитку України, створена шляхом історичних розвідок завдяки художнім образам.
* Це масштабний погляд на феномен української історії, побудований на історичній правді та суттєвих ствердних історичних фактах, це проєкт популяризації українських національних героїв, перемог і досягнень. У цьому проєкті є дослідження, висновки професійних консультантів, власне бачення минулого, сьогодення та майбутнього.
* Сторінка проєкту: [open contact info](look above in the "contact info" section)

ПРОДЮСЕР, КРЕАТИВНИЙ ПРОДЮСЕР A/V

from 03.2013 to 09.2018 (5 years 6 months)
телевізійний канал "112 Україна, Київ (ЗМІ, медіа)

* Як один з фундаторів "112 Team" - побудував інноваційний телевізійний канал "112 Україна": розробив з "0" аудіовізуальну частину каналу (креатив, технологія, процеси); розробив і побудував знімальний мовний сегмент студійної та позастудійної частини; відео і звуковий продакшин і постпродакшин, ДОК виробництво; всі елементи підготовки до прямого ефіру та його проведення.
* Розробив і впровадив ефективні, революційні, бюджетні рішення для фільмування, трансляцій журналістського матеріалу з локації події.
* Розробив і впровадив перші в країні системи мультикамер під керуванням одного оператора (2013 рік), перші в країні прямоефірні стріми із застосуванням камер на Дроні (2014 рік), першу в країні та в інформаційному мовленні багатоканальну подієву звукову трансляцію (2017 рік) та ряд інших інновацій.
* Створив унікальну методологію роботи аудіовізуального сегмента мовлення інформаційного каналу, де вперше в країні та світі 20 годин прямого ефіру формує основна студія 72 м.кв, допоміжна студія 15 м.кв, а фронт-офіс каналу всього 400 м.кв. Дана методологія дає можливість на каналі з невисокими початковими інвестиціями отримати якісне мовлення з лідерськими рейтинговими показниками при низькій собівартості хвилини мовлення.
* Вихід каналу "112 Україна" в абсолютні лідери інформаційного мовлення за усіма аудиторіями серед усіх інформаційних телеканалів країни у 2014 році — приклад ефективної діяльності.

ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК, ПРОДЮСЕР

from 02.2006 to 02.2012 (6 years)
продакшин "Фільм Телевіжн Технолоджі", Київ (ЗМІ, медіа)

ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК

from 12.2001 to 01.2006 (4 years 1 month)
телевізійний канал "Інтер", Київ (ЗМІ, медіа)

ОПЕРАТОР, ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК

from 09.1995 to 06.2001 (5 years 9 months)
телекомпанія "Золоті Ворота", Київ (ЗМІ, медіа)

АСИСТЕНТ РЕЖИСЕРА, ОПЕРАТОР

from 12.1992 to 08.1995 (2 years 8 months)
телекомпанія "Мегапол", Київ (ЗМІ, медіа)

Education

ВДІК

Телеоператор, Москва
Higher, from 1992 to 1997 (5 years)

Additional education and certificates

Web Academy, Business Analysis in IT

2022, 1,5 місяці

Laba, Project Management in IT

2022, 1,5 місяці

Web Academy, Quality Assurance (QA) in IT

2022, 2 місяці

Knowledge and skills

MS Office MS Project MS Visio Google Docs Confluence Slack Google Worksection Miro MindManager Публічні виступи Balsamiq Створення діаграм Експертиза в аудіовізуальній сфері Побудова (створення) медіаресурсів з "0" Арт-менеджмент проєктів Антикризовий менеджмент Ресурсозаощаджуючий менеджмент Автоматизація бізнес-процесів Впровадження інновацій Віддалене виробництво в медіа Підбір, управління, мотивація команди Навчання команди Переговорні навички Промотування проєктів Аналіз процесів Оптимізація процесів Формування вимог та технічних завдань

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

- Інноваційність
- Креативність
- Ініціативність
- Системність
- Раціональність
- Відповідальність
- Енергійність
- Гнучкість
- Стресостійкість
- Лідерство
- Наставництво
- Здатність до навчання

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: