Resume from May 8, 2024 PRO

Natalia

Дієтолог, консультант з харчування

Employment:
Part-time.
Age:
27 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Дієтолог

from 07.2020 to 12.2022 (2 years 5 months)
Клініка функціональної медицини та нутрціології, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

1) Аналіз причин захворювання: анкета, лабораторні дослідження
2) Підбір терапевтичного плану: профілактика, клінічна дієтологія
3) Написання раціону харчування з врахуванням списку покупок і заміни продуктів
4) Ведення клієнтської бази
5) Ведення соціальних мереж

Education

Wrocławski uniwersytet przyrodniczy

Дієтологія і харчування людини, Wrocław
Higher, from 2020 to 2022 (2 years)

Спеціальність «дієтологія та харчування людини » надає глибокі знання в галузі харчування здорової та хворої (клінічна дієтологія) людини, профілактики цивілізаційних захворювань та політики харчування населення. Дієтолог оцінює стан харчування та здоров’я людини, а також ризик для здоров’я, пов’язаний із існуючими захворюваннями. Дієтолог володіє знаннями та навичками в галузі технології харчових продуктів та гастрономії. Розробляє індивідуальний план харчування, план стилю життя спрямований на підтримання здоров'я, профілактику та лікування пацієнта.

ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького

Харчові технології та інженерія, Львів
Higher, from 2014 to 2020 (6 years)

Спеціальність "харчові тахнології і інженерія" надає знання для розв’язування складних задач та проблем технічного і технологічного характеру, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов на виробничих підприємств харчової промисловості, що передбачає застосування теоретичних основ та практичних навичок. Організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів. Забезпечувати якість і безпеку продукції на основі відповідних стандартів під час їх виробництва і реалізації. Розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з врахуванням принципів раціонального харчування. Розв’язувати задачі дослідницького та/або інноваційного характеру у сфері харчових технологій.

Additional education and certificates

Biały Orzeł 🦅 курси польської мови

2 роки

Language proficiencies

  • Polish — advanced
  • English — beginner

Additional information

Цікавить робота тільки на дистанційній основі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: