Resume from May 7, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/7085914

Junior QA engineer, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Korosten
Ready to work:
Korosten, Kyiv, Other countries

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець інформаційних технологій

from 12.2007 to now (16 years 5 months)
Транспорт, логістика

Досвід роботи
Приватний вищий навчальний заклад оборонної асоціації України «Коростенський технічний коледж» Викладач спеціальних дисциплін 2013-2018 р.р.
Написала 6 науково-навчальних видань для спеціальності «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів»
Написала 2 науково-навчальні видання для спеціальності «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж».
Досягнення: Була керівником дипломних проектів у 86 студентів.
АТ «Укрзалізниця»
Інженер-технолог 2007- 2021 р.р.
Відповідаю за навчання користувачів, технологічну підтримку; Консультую з питань Трудового кодексу України; Відповідаю за реалізацію проектів «Управління персоналом» Lotus Notes на платформі Domino Designer, «Автоматизована система управління, локомотивні бригади»;
Досягнення: за 1 рік введено в експлуатацію на 28 підприємствах УЗ.
В даний час веду проекти «Управління персоналом» на платформі IT-Enterprise, а також «Система електронного документообігу» - Мегаполіс.
Веду статистичну звітність відповідно до посадової інструкції.
Досягнення: Я керівник тестового проекту по регіону «IT-Enterprise», «Мегаполіс».
Володіння мовами: Англійська – Elementary; Українська – Рідна; Німецька - Elementary
Навички:
Права управління транспортним засобом категорій А, А1, В – 5 роки стажу.
Брала участь у тестуванні сайтів Rozetka, Privat24, Skype використовував регресію, функціональне тестування. Я склала контрольний список для тестування веб-додатку Ельдорадо на рівні прийому тестування.

Education

Харків ЖД академія

Машинобудування, Харків
Higher, from 2009 to 2011 (2 years 1 month)

“Українська державна академія залізничного транспорту” м. Харків
Спеціальність: підйомно-транспортні, будівельні, дорожні меліоративні машини і обладнання
Кваліфікація: магістр-механік за фахом

Additional education and certificates

GoIT

06-09.2023
Certificate

Knowledge and skills

Стаж науково-педагогічної роботи 5 років в технічному коледжі Користувач Internet Стаж науково-педагогічної роботи HTML TestRail Jira IT-Enterprise HCL Notes CSS GitHub Artistic skills

Language proficiencies

German — average

Additional information

Windows 95/98/2000/XP/2003/Vista/Windows 7,10. 20 років – рівень більше ніж користувач;, MatLab, TestRail, Jira, HTML, CSS,GitHub, JavaScript.
Lotus Notes – 17 років досвіду супроводження технологічних процесів автоматизованих систем управління персоналу, надання консультацій користувачам, проведення навчання, моніторинг нормативних документів і опрацювання з користувачами. Приймала участь в організаційних заходах щодо підготовки нормативної та методологічної бази в умовах роботи, а також тестування та встановлення комплексу задач та АРМ, формування звітності локомотивного господарства з відповідним відображенням, підготовка пропозицій та зауважень і передачу їх розробникам систем АСУ;
Стаж науково-педагогічної роботи 5 років в технічному коледжі з дисциплін що викладаються: «Охорони праці», «Охорона праці та безпека життєдіяльності», «Основи метрології , стандартизації та взаємозамінності», «Вступ до спеціальності» «Паливо –мастильні матеріали» за напрямком підготовки «Транспорт і транспортна інфраструктура» за спеціальністю «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів», «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» і керівник дипломних проектів за спеціальностями «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів».
Ділові і особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, ретельність, уважність, організаторські здібності, орієнтація на результат, аналітичний склад розуму, вміння працювати в команді, здатність до швидкого навчання та когнітивного мислення, висока працездатність.
Захопленн

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: