Resume from February 28, 2024 PRO

Артем

Контент-менеджер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
21 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Самозайнятий контент-менеджер

from 07.2023 to now (11 months)
Kunst Poster, Харків (Роздрібна торгівля)

Досвід ведення соціальних мереж, знання алгоритмів просування в інтернеті та хоббі з дизайну плакатів я вирішив обʼєднати та створити власний інтернет-магазин з продажу поліграфічної продукції. Повністю сам з нуля створив та веду соціальні мережі (Тік ток, інстаграм), створив унікальний дизайн, маю контент-план, та звичайно створюю унікальний контент. Це приносить мені стальній додатковий дохід.

Контент-менеджер

from 06.2023 to now (1 year)
Громадська організація, Харків (ЗМІ, медіа)

Ведення соціальних мереж організації (повна розробка контент-плану, створення контенту, публікації, робота з піаром компанії та замовлення реклами, розробка власного дизайну та оформлення). Ця посада дала мені досвід у веденні ділових соціальних мереж, дала можливість реалізувати себе як контент-менеджера в повній мірі та дала необхідний досвід в цій сфері.

Продавець-консультант

from 07.2021 to 08.2021 (1 month)
Будмен, Харків (Роздрібна торгівля)

На цій посаді я відповідав за наповнення вітрини свого відділу; мав встановлювати контакт з покупцем та допомагати йому з вибором, відповідати на всі запитання стосовно товару. Цей досвід покращив мої навички у спілкуванні та комунікацій з людьми, що неодмінно я застусую на новому місці праці! Досвід роботи з касою, з грошима

Education

ХНУ им. В. Н. Каразина

История и археология, Харьков
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

Ввічливість Комунікабельність Працьовитість Управління командою Робота в команді Управління персоналом Цифрова грамотність Грамотна усна та письмова мова Адаптивність Ведення CRM Windows Креативність Google Клас Google Meet MS Word Сумлінність Лідерство Користувач 1С R-Keeper Iiko Інвентаризація Управління інтернет-магазином Уважність Управління рестораном

Language proficiencies

  • English — average
  • French — beginner
  • German — beginner

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: