Марина
Директор ресторана, 35 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 36 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7203981
Work experience
Директор ресторану
from 01.2024 to 02.2024
(1 month)
Gallerist, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск таргетування, та контекстної реклами . Аналіз меню , пропозиції стосовно наповнення меню . Планування та оформлення замовлень на продукцію потрібну для безперебійної роботи закладу.
Директор ресторану
from 10.2023 to 01.2024
(3 months)
Мамай, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля. Підбір декору, пошиття форми , затвердження та закупка посуду , інвентарю для роботи ресторану.
Підбір, навчання та адаптація працівників ресторану. Створення меню та ціноутворення. Успішний запуск ресторану. Планування та контроль фінансових показників. Проведення святкувань та створення атмосфери для Гостей .
Директор ресторана
from 09.2019 to 02.2020
(5 months)
Pastateca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообігу на 30% щоденно. Підвищення рівня обслуговування персоналу ресторану. Поліпшення технічного стану устаткування. Підвищення середнього чека.
Директор ресторана
from 10.2016 to 12.2018
(2 years 2 months)
Celentano Ristorante, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Планирование бюджета ресторана. Ведение бухгалтерского учета . Регистрация новых ООО и ФЛП для работы ресторана . Коммуникации с контролирующими органами.
Привлечение новых гостей ресторана. Увеличение товарооборота на 40%. Повышение уровня сервиса в ресторане .
Успешный запуск ещё одного ресторана сети с нуля.
Директор ресторана Руккола
from 03.2015 to 08.2016
(1 year 5 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнення поставленої мети від керівництва компанії протягом усього часу роботи в компанії. Зниження % собівартості. Навчання персоналу та поліпшення сервісу. Створення додаткових сервісів для гостей (дитяча зона).
Контроль за веденням бюджетів мережі ресторанів FM Group ( 17 ресторанів ) . Зведення та подання звітності до центрального офісу.
Директор ресторана
from 06.2014 to 03.2015
(9 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану «Жадний Лось» з нуля. Підбір та навчання персоналу. Оформлення інтер'єру ресторану. Складання стандартів роботи персоналу. Планування та виконання показників бюджету.
Заместитель директора
from 04.2013 to 06.2014
(1 year 2 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу 2 ресторанів (комбо зам.директор). Складання бюджетів ресторанів. Контроль за виконанням показників бюджету. Контроль за якістю продукції. Складання та проведення тренінгів для співробітників.
Education
КРОПИВНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ"
Економіка підприємств, Кропивницький
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)
Additional education and certificates
Семінар Управління рестораном
2015 рік , семінар 2 денний
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — beginner
- German — beginner
- Russian — fluent
Disability
3rd degree.
Similar candidates
Керуючий рестораном
Kyiv
Директор ресторану
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Директор ресторану
Kyiv
Керуюча кав'ярнею, адміністратор ресторану
25000 UAH, Kyiv