Resume from May 10, 2024

Марина

Директор ресторана, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 01.2024 to 02.2024 (1 month)
Gallerist, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск таргетування, та контекстної реклами . Аналіз меню , пропозиції стосовно наповнення меню . Планування та оформлення замовлень на продукцію потрібну для безперебійної роботи закладу.

Директор ресторану

from 10.2023 to 01.2024 (3 months)
Мамай, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля. Підбір декору, пошиття форми , затвердження та закупка посуду , інвентарю для роботи ресторану.
Підбір, навчання та адаптація працівників ресторану. Створення меню та ціноутворення. Успішний запуск ресторану. Планування та контроль фінансових показників. Проведення святкувань та створення атмосфери для Гостей .

Директор ресторана

from 09.2019 to 02.2020 (5 months)
Pastateca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення товарообігу на 30% щоденно. Підвищення рівня обслуговування персоналу ресторану. Поліпшення технічного стану устаткування. Підвищення середнього чека.

Директор ресторана

from 10.2016 to 12.2018 (2 years 2 months)
Celentano Ristorante, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Планирование бюджета ресторана. Ведение бухгалтерского учета . Регистрация новых ООО и ФЛП для работы ресторана . Коммуникации с контролирующими органами.
Привлечение новых гостей ресторана. Увеличение товарооборота на 40%. Повышение уровня сервиса в ресторане .
Успешный запуск ещё одного ресторана сети с нуля.

Директор ресторана Руккола

from 03.2015 to 08.2016 (1 year 5 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення поставленої мети від керівництва компанії протягом усього часу роботи в компанії. Зниження % собівартості. Навчання персоналу та поліпшення сервісу. Створення додаткових сервісів для гостей (дитяча зона).
Контроль за веденням бюджетів мережі ресторанів FM Group ( 17 ресторанів ) . Зведення та подання звітності до центрального офісу.

Директор ресторана

from 06.2014 to 03.2015 (9 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану «Жадний Лось» з нуля. Підбір та навчання персоналу. Оформлення інтер'єру ресторану. Складання стандартів роботи персоналу. Планування та виконання показників бюджету.

Заместитель директора

from 04.2013 to 06.2014 (1 year 2 months)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу 2 ресторанів (комбо зам.директор). Складання бюджетів ресторанів. Контроль за виконанням показників бюджету. Контроль за якістю продукції. Складання та проведення тренінгів для співробітників.

Education

КРОПИВНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ"

Економіка підприємств, Кропивницький
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Additional education and certificates

Семінар Управління рестораном

2015 рік , семінар 2 денний

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Фінансове планування Тренінги для працівників Впевненість Стресостійкість Аналіз продажу Налаштування контекстної реклами Налаштування таргетованої реклами

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner
  • German — beginner
  • Russian — fluent

Disability

3rd degree.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: