Resume from October 30, 2023 PRO

Катерина

Менеджер по роботі з клієнтами

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City:
Rozdilna

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець відділу з обслуговування фізичних та юридичних осіб

from 11.2022 to 04.2023 (5 months)
Нова пошта, ТОВ, Полтава (Транспорт, логістика)

Робота з CRM системою; прийом та обробка вхідних/вихідних дзвінків пов’язаних з доставкою вантажу; консультування клієнтів з приводу їх запиту; обробка звернень клієнтів, пошук вантажу, вирішення конфліктних ситуацій, внесення в базу даних отриманої інформації.

Технік

from 04.2022 to 10.2022 (6 months)
Роздільнянська дистанція колії Одеської залізниці, Роздільна (Транспорт, логістика)

Ведення первинної технічної документації. Прийняття участі у весняних, осінніх, чергових, позачергових оглядах колії та стрілочних переводів, ведення обліку балової оцінки стану колії за результатами проходів вагонів-шляховимірників, ведення обліку матеріалів, облік ТМЦ. Врахування виконання ремонтних робіт, ведення планів-графіків ПУ-75, виконання робіт з маркування шляхів. Складання та ведення облікових форм з колійного господарства ділянок.

Помічник керівника технічного відділу

from 07.2019 to 07.2021 (2 years)
ТОВ АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ОДЕСА, Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Забезпечення життєдіяльності аптек. Організація ефективної роботи техніків з обслуговування на об'єктах, обробка вхідних заявок від аптек, розподіл завдань між бригадами, контроль за термінами та якістю виконання заявок техніками, контроль за забезпеченням відділу всім необхідним інструментом та витратними матеріалами.Ведення звітності щодо термінів та ефективності виконання заявок. робота з підрядними організаціями з ремонту та обслуговування обладнання аптек, робота з документацією (підписання нових та продовження поточних договорів з обслуговуючими фірмами з охоронної/пожежної сигналізації, комунальними службами з вивезення сміття, ОСББ).

Старший контролер-касир

from 06.2018 to 07.2019 (1 year 1 month)
АТ Ощадбанк, Роздільна (Фінанси, банки, страхування)

Прийом комунальних платежів, погашення кредитів, прийом виручки юридичних осіб, відкриття/закриття рахунків фіз.осіб,відкриття рахунків на з/плату, операції з БПК, прийом/відправлення міжнародних переказів, валютно-обмінні операції, прийом коштів на депозитні рахунки, видача готівки з рахунку, поповнення готівкою на рахунок, видача готівки за Post-терміналом, робота в АБС, інкасація , формування касових звітів дня

Транспортний логіст

from 01.2017 to 05.2019 (2 years 4 months)
InTime /Белянчиков В.А., ФЛП, Роздільна (Транспорт, логістика)

Організація та координація вантажоперевезень. Оформлення товарно-транспортних накладних, внесення до бази 1С, здійснення взаєморозрахунків із клієнтами.. Розподіл заявок на забір вантажу, контроль своєчасних поставок згідно з маршрутом, пошук вантажу, обробка пошти (звернень), робота з персоналом, пошук додаткових авто, контроль взаєморозрахунків, ведення бухгалтерії.

Старший контролер-касир

from 05.2013 to 07.2014 (1 year 2 months)
АТ Ощадбанк (Банки), Роздільна (Фінанси, банки, страхування)

Education

Одеський державний екологічний університет

Природоохоронний факультет, еколог, Одеса
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Additional education and certificates

Курси медичної сестри

2022

Additional information

Досвід ведення переговорів, роботи з запереченнями. Навички роботи у команді. Вміння планувати свій робочий день. Досвід складання фінансової документації (рахунки, накладні, рахунки-фактури, платіжні доручення). Формування та заповнення первинної документації, її систематизація та формування реєстрів. Бажання працювати і розвиватися. Багатозадачність. Стресостійкість.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: