Resume from August 4, 2021 PRO

Ігор

Головний інженер, начальник елеватора, керівник

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер, заступник директора

from 06.2019 to now (4 years 11 months)
АТ ДПЗКУ Старокостянтинівський елеватор, Старокостянтинів (Приймання, очистка, сушіння, зберігання, відвантаження на авто та залізничний транспорт зернових культур)

Організація роботи елеватора починаючи з підбору нових працівників. Забезпечення приймання, очистки, сушіння, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур.

Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку. Функціонування системи охорони праці на підприємстві. Робота з підрядними організаціями - від збору всіх необхідних документів для підписання договору до підписання актів здачі виконаних робіт, контроль виконання підписаних договорів. Співпраця філії з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами.
Керівник групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (ISO 22000:2018 НАССР) з отриманням сертифікату.

Координація робіт з питань метрологічного забезпечення (повірка лабораторної та ваговимірювальної техніки), механіко-енергетичного обслуговування виробництва, стандартизації i сертифікації продукції.

Дотримання правил Пожежної та техногенної безпеки, функціонування цивільного захисту на підприємстві. Своєчасне проведення атестації робочих місць, видачу спецодягу, спецвзуття та інших ЗІЗ. Визначення політики підприємства i напрямки технічного розвитку в умовах ринкової економіки, шляхи реконструкції i технічного переозброєння діючого виробництва.

Отримання дозволів та сертифікатів згідно чинного законодавства України для безперебійної роботи підприємства.


Знання нормативної документації по зберіганню зернових та олійних культур.

Вміння вести переговори з товаровиробниками.

Організація виробничого процесу на підприємстві.

Організація протипожежної безпеки на підприємстві.

Підбір і взаємодія з постачальниками матеріалів тмц та устаткування. придбання обладнання, пуско-налагоджувальні роботи, організація планово-попереджувальних ремонтів технологічного обладнання. організація та монтаж нового обладнання.

Організація експлуатації, виробничого контролю, технічного обслуговування обладнання (ппр), інженерних систем підприємства (водопровід, каналізація, теплопостачання, теплові енергоустановки (вентиляція, кондиціонування), електропостачання, протипожежна і охоронна сигналізації і т. д.), контроль процесу ремонту будівель, споруд.

Організація виробничого контролю за дотриманням санітарних норм і виконанням санітарно-протиепідемічних (профілактичних) заходів на підприємстві.

Організація роботи та ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів підприємства.

Вирішення питань, що стосуються фінансово-економічної та виробничо- господарської діяльності підприємства.

Контроль за порядком обліку надходження і витрачання коштів, використанням матеріальних цінностей, складання бюджету РГК помісячно та річного.
Підготовка та здача матеріально-технічної бази до нового маркетингового року.

Начальник виробництва, начальник зміни

from 09.2018 to 05.2019 (8 months)
Компанія Агролідер Україна, Лісові Гринівці (Переробка зерна, нішеві культури - гірчиця, льон, квасоля, нут, чечевиця, просо)

Начальник виробництва (елеватор)

from 12.2016 to 01.2018 (1 year 1 month)
АТ ДПЗКУ Богданівецький КХП, Богданівці (Зберігання, очистка, сушіння, переробка зерна, відвантаження на авто та залізничний транспорт)

Організація і контроль технологічних процесів (приймання, очистка, сушіння, зберігання, відвантаження на авто та залізничний транспорт. Навчання нового персоналу, контроль виконання поставлених завдань на зміну, контроль якісних показників зерна, контроль дотримання всіх технологічних процесів, завантаження і розміщення зерна в силосах, контроль якості і температурних показників зерна в силосах.
Ведення журналів з охорони праці і дотримання норм з охорони праці. Проведення вступного, первинного, повторних і цільового інструктажу з охорони праці.
Організація поточних ремонтів і своєчасне усунення аварійних зупинок для безперебійної роботи елеватора.

Начальник цеху, начальник зміни

from 07.2010 to 01.2014 (3 years 6 months)
Компанія Агролідер Україна, Лісові Гринівці (Очистка нішевих культур - просо, гірчиця, льон, коріандр, переробка - просо та соняшник)

Обслуговування та наладка фотосепараторів Buhler Sortex

Начальник зміни

from 05.2004 to 01.2008 (3 years 8 months)
ТОВ Стіомі-Холднінг, Хмельницький (Млин, переробка : пшениця 120 т/д, жито 30 т/д)

Education

Уманський національний університет садівництва

Інженерний факультет, Харчові технології ( зберігання і переробка зерна), Умань
Higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Бакалавр

Могилів-Подільський технологічний технікум

Зберігання і переробка зерна, Могилів-Подільський
Specialized secondary, from 2000 to 2004 (4 years)

Технік-технолог

Additional education and certificates

Економіка, Києво-Могилянська бізнес-школа, викладач Олексій Геращенко, платформа онлайн-курсів Prometheus

2020

Безпека харчових продуктів ( ISO 22000 HACCP), платформа онлайн-курсів Prometheus

2020

Аудит системи управління, яка відповідає ISO 9001:2015 та ISO 22000 (HACCP), сертифікат внутрішнього аудитора, Інженерний центр

2020

Фінансовий менеджмент, Києво-Могилянська бізнес-школа, викладач Олексій Геращенко, платформа онлайн-курсів Prometheus

2020

Бухгалтерський облік для початківців, платформа онлайн-курсів Prometheus

2020

Менеджмент, викладач Бардась А.В. (декан факультету менеджменту НТУ "Дніпровська політехніка", платформа онлайн-курсів Prometheu

2020

Основи фінансів та інвестицій, викладач Олексій Соболєв CFA Society Ukraine, платформа онлайн-курсів Prometheus

2020

Економіка на кожен день, викладач Наталія Мельник - директор Bendukidze Free Market Center, платформа онлайн-курсів Prometheus

2021

Агрономія, Анатолій Циркун - керівник проєкту "Удосконалення магістерської програми з агрономії на Півдні України", УКАБ

2021

Агроінженерія, Анатолій Циркун - керівник проєкту "Удосконалення магістерської програми з агрономії на Півдні України",УКАБ

2021

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: