Resume from June 30, 2022 PRO

Юрій

Головний бухгалтер, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Sambir
Ready to work:
Drohobych, Lviv, Remote, Sambir, Stryi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 09.2020 to now (3 years 8 months)
ТзОВ «Ембавуд Україна», Самбір (Будівельна промисловість, деревообробка)

Головний бухгалтер

from 01.2019 to 06.2020 (1 year 5 months)
ТзОВ «Гордій консалтинг», Львів (консалтинг та ведення бухгалтерського обліку)

безпосереднє ведення обліку невеликих підприємств на різних системах оподаткування та ФОПів – набір платіжок, збір документації (в т.ч. через електронний документообіг Медок, Вчасно), відображення господарських операцій в 1С 8.3 Бухгалтерія для України (рідше УТП), кадрове діловодство (накази, повідомлення в податкову, штатний, особові картки, посадові інструкції, трудові книжки, трудові договори), формування та подача звітності в податкову, статистику через електронний кабінет, Медок, Приват24;

- консультації в плані вибору системи оподаткування, організаційної структури;

- правильність побудови обліку діяльності (відображення доходів/витрат, нарахування/виплата зарплати, правильність визначення дати формування ПЗ з ПДВ та інше) на відповідність стандартам та законодавству (в основному штрафонебезпечні), перевірка обліку окремих операцій (наприклад: надання послуги пошиття одягу на експорт передбачає формування ПН за першою подією (акт чи оплата), але аж ніяк не по експортній декларації; собівартість послуг нерозривно пов’язана із періодом відображення доходу від них…);

- облік імпортних та експортних операціій, в т.ч. послуг;

- облік послуг переробки та давальницької сировини. Проводилась перевірка (аналіз) організації та правильності ведення обліку швейного підприємства, яке здійснювало виробництво одягу шляхом переробки давальницької сировини нерезидента. Для цього було проведено аналіз специфіки даного виду діяльності та його особливостей із наступним порівнянням із фактичною моделлю організації роботи та обліку.

Старший бухгалтер

from 03.2011 to 01.2019 (7 years 10 months)
Воютицьке МПД ДП “Укрспирт”, с.Воютичі (виробництво спирту, концентрату квасного сусла, омивачів)

Після приєднання до ДП «Укрспирт» проводилась тільки підготовка інформації по ПДВ (ПН по реалізації нашої продукції, інформації про продаж нижче собівартості тощо) та декларації по прибутку нашого підрозділу (ця сама декларація тільки по даних нашого обліку), а самі звіти зведено подавались ДП «Укрспирт». Крім основного виробництва на давальницьких умовах, вів облік давальницької сировини, допоміжного цеху розливу.

У зв’язку із запровадженням давальницької схеми на мене були покладені обов’язки із підготовки документального супроводу, а також переробка облікової системи під специфіку роботи на давальницькій сировині. Оскільки тут є своя специфіка роботи (сировина, як і готова продукція не є власністю виробничого підприємства, а саме виробництво перетворюється на надання послуг із відповідним відображенням доходів та витрат, формування податкових зобов’язань з ПДВ тощо), потрібно було брати активну участь в розробці договорів, специфікацій готових виробів, тому що потім важко, а інколи неможливо виправити ситуацію, яка приведе до негативних як господарських так і податкових наслідків.

Головний бухгалтер

from 10.2007 to 02.2011 (3 years 4 months)
ДП “Воютицький спиртзавод”, с.Воютичі (виробництво спирту, концентрату квасного сусла)

Основним досягненням було автоматизація обліку шляхом запровадження 1С 7.7 з нуля. Доробка конфігурації під виробничі особливості, відображення всіх господарських операцій в одній програмі. Навчання персоналу.

В мої обов’язки входив загальний контроль, облік основного виробництва, підсобного господарства та їдальні. Формування щомісячно декларації з ПДВ, акцизу, щомісячної, квартальної та річної звітності як фінансово-економічної, бухгалтерської (в статистику та міністерство), так податкової (декларація по прибутку, земельний, екологічний, спецводокористування тощо).

Головний бухгалтер

from 05.2007 to 10.2007 (5 months)
ВП “Колійні ремонтно-механічні майстерні” ДТГО “Львівська залізниця, Самбір (виробництво та ремонт)

Старший бухгалтер

from 05.2005 to 05.2007 (2 years)
СП “Самбірський хлібокомбінат” ДП “Львівський хлібзавод №5” ВАТ “Концерн хлібпром”, Самбір (виробництво хліба та кондитерки)

Тут отримав великий досвід по роботі із 1С 7.7 на різних конфігураціях, що дало мені можливість в подальшому з нуля впроваджувати цю облікову систему на інших підприємствах та проводити деякі нескладні програмні доробки під специфіку підприємства.

В.о. головного бухгалтера

from 12.2004 to 05.2005 (5 months)
ВАТ “Самбірський завод будкераміки”, Самбір (цегельний завод)

бухгалтер-касир

from 05.1998 to 12.2004 (6 years 7 months)
Самбірське медичне училище

Education

НУ “Львівська політехніка”

“Облік і аудит” - спеціаліст., Львів
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)

Самбірський технікум інформатики та обчислювальної техніки

По напрямку “Комерційна діяльність”, спеціальність технік-економіст., Самбір
Specialized secondary, from 1993 to 1997 (4 years)

Knowledge and skills

Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Знання офісних програм

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: