Resume from March 4, 2024 PRO

Олександр

Front-end розробник, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Remote, Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Front-end програміст

from 10.2021 to now (2 years 7 months)
ООО "Кинопрокат-Украина", Суми (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

На цій посаді моя основна область роботи - розробка веб інтерфейсів, спрямованих на взаємодію з розробляємим у компанії апаратним залізом, такими як торгівельні апарати та різноманітні контролери для кінотеатральних залив. Використовую технології React, Redux та TypeScript для створення високоефективних та стабільних інтерфейсів. Також вміло взаємодію з API, щоб забезпечити ефективний обмін даними між клієнтською та серверною частинами. Моя робота спрямована на забезпечення зручності та ефективності використання розробляємих систем, що важливо для забезпечення безперебійного функціонування торговельних апаратів та кінообладнання.

На додаток до розробки веб-інтерфейсів, я активно взаємодіював із серверною частиною, розробленою на платформі Nest.js. Мої навички в цій області дозволили ефективно розширювати та оптимізувати серверні функціональності, забезпечуючи плавну взаємодію між клієнтською та серверною частинами системи.

Проектный менеджер

from 01.2020 to 10.2021 (1 year 9 months)
ТОВ ФЕЙСЕР, Суми (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Отримання, переклад, доповнення та уточнення з замовником інструкцій по проекту, підготовка необхідних технічних матеріалів (за необхідністю), а саме: додаткові таблиці, створення проекта та його налаштування на внутрішний платформі. Проведення інструктажів, формування статистики та на її основі визначення приблизних строків завершення проектів. Сбор питань по проекту, їх обговорення з клієнтом, внесення змін у хід роботи проекту.

Education

Сумський Державний педагогічний університет імені О.С.Макаренка

Викладач Фізики, Суми
Higher, from 2014 to 2019 (5 years)

Завершив навчання із червоним дипломом

Knowledge and skills

MySQL NestJS React Redux CSS HTML JavaScript SASS Git jQuery React Adobe Photoshop Figma LESS Jira TypeScript Gulp webpack Node.js WordPress Redux GitHub SQL Адаптивність

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: